Dün başımdan bir olay gecti ondan sonra kıpır kıpır hissettiğim bebeği hissetmemeye başladım bu sabah da aşırı kasılma oluyordu akşam Beylikdüzü devlet Hastanesi’ne gittim alttan muayene dedi kanamam vs olmadığı için reddettim bide ilk gebeligimde alttan muayene oldum 8. Haftada 2 gün sonra özele gittigimde bebeğimin kalbi durmuştu o yüzden hassasiyetim var çevremdeki herkeste ilk aylarinda alttan muayene yaptırma dedi bende bu sebeple çekindim sonra hemşire lüzumsuz bir tavırla o zaman evrak imzala çık dedi ve sizin keyfinize göre muayene mı belirlicez diye soylenmeye başladı çirkin kelimelerle bende aşırı sinirlendim ve tepki gösterdim sonrasında cirkefligim sonucu biraz da doktorun iyi niyetinden olsa gerek batın ultrasona alındım doktor aşırı ilgiliydi ama hemşiresi tam bir rezaletti normalde esencan da Ahmet hocaya gidiyorum gece acil de o yoktu bayan doktor vardı ve daha öncesinde memnun kalmamıştım o yüzden devlete gitmeui seçtim ve yine pişman oldum hadi biz özel de muayene olup doğum yapabilecekler neyse ya diğer insanlar ne olacak cidden çok üzülüyorum böylelerine sağlığımız emanet buraya gidip memnun kalan var mı çok merak ediyorum