tugcee36 Nurrlina ben de 2017 senesinde kızımı beklerken kullanmıştım şimdi oğlumu beklerken kullanıyorum son 15 günümüz kaldı😍🙈
deryacakir5 Nurrlina benim de 2018 de kizim doğdu ona hamileyken kullanıyordum,simdi ikinci hamileligim hala devam🥰
Sedefatlas Nurrlina Eveet beenn 🥺 2020 indirmiştim şimdi ise tekrar indirdim 🤦 Sizde de ara ara bunalmalar oluyor mu 😓
eminekurt Nurrlina 2018 de oğlum için indirmiştim, şimdi 2. Kez anneliği tattıran oğlum için indirdim🥰💕
Rabiamsf Minik181818 benimde aynı şimdi nasipse kızım için kullanıyorum uygulamayı. 30 haftalık olduk hamd olsun 😇🌹
1prenses2prensyenigebe 2021 de 3. Gebeliğimde keşfetmiştim 2022 4. Süpriz gebeliğimde de kullanıyorum 😊 4.5 aylık bebeğim var bu arada
Suleymanova Anne41 Ruyamda kiz erkek her iki bebege ait seyler goruyom. Bi kizim var bakalim hayirlisi.
Suleymanova Anne41 1 saat sonra kontrole gidicem. 6+2 haftalik. Acaba her sey yolundami. Yurek doyuntusunu gore ve ya esite bilirmiyim. Bu bebegimde ilk doktora gidisim olucak bu gun🤲🏻