Sehliye Kızlar ben 26 haftalık hamileyim ve bebeğim hareketlerin azalma var sizce normal mi çok panik oldum stres oldum acill fikir verirmisiniz
Ozgeozgul Sehliye aynısını yaşadım bi ara bi sessizleşiyorlar sonra tekrar başlıyor bi hafta sonra felan
Mutlubirhamis Sehliye ben de 25. Haftadayım bu hafta biraz moralim bozuktu. Bebeğimin hareketleri de azaldı. Pozitif düşünmeye çalışıyorum ama ister istemez endişeleniyor insan. Umarım geçici bir durumdur. Yalnız değilsiniz yani❤️
vgc Ben de sanırım o haftada 2 gün falan çok az hissetmiştim pazar günü acile gitmiştim korkup. Tatlı şeyler ye soluna yat muhtemelen tepki verir. Eğer yorduysan kendini onun da etkisi oluyor
vgc Sehliye yine de doktorunuza danışabilirsiniz ben kendimi yorunca bile hareketleri azalıyor 32. Haftaya girmek üzereyim
SevimlimX Sehliye bende 26+5 im arada benim bebeğimde az hareket ediyor bugünde o günlerden biriydi ayaklarını hep sağ tarafımda hissediyordum galiba pozisyon değiştirdi ayaklarını kasıkta hissediyorum Oluyor yani arada korkma
edis22 Sehliye gayet normal canim. O haftalarda bazen oyle oluyor benimki 27den artik hergun gece gunduz cok hareketli masallah. Ama 24 25 lerde bi gun hareketli 2 3 gun durgun oluyordu
Brcnbysl Sehliye merak etme normal bende 28 haftalığım bazen yerinde hiç durmuyor bazen ne kadar zorlasamda beyfendi kılını kıpırdatmıyor:) yeri geliyor hareketleri azalıyor benim bebeğiminde rahat ol düzene girecek 🥰