Nsrn1 Kızlarr gebelikle ve doğumla ilgili ya da bebek bakımıyla vs ilgili hangi kitapları okuyorsunuz? Önereceğiniz kitap var mı? 💕
Nskyhn Nsrn1 bir öğretmen olarak çok iyi tavsiyelerle geldim. Öncelikle tuvalet iletişimi diye bir kitap var onu mutlaka okumalisin Mesela ben okudum ve 7 aylıkken kızıma tuvalet eğitimi vereceğim inşallah. Bağırmayan anneler Geliştiren anne baba Bebeğimle büyüyorum
Nsrn1 Nskyhn teşekkürler bakacağım bu kitaplara. Ben de Doğumun Bilgeliği adında bir kitap okuyorum epey hoşuma gitti. Sanki biriyle sohbet ediyormuşum gibi bir havası var 😊
Nsrn1 Nskyhn rica ederim ne demek 😊 ben de bir hemşire olarak işin daha çok biyolojik fizyolojik ve psikolojik yönlerini ele alan kitaplar araştırmaya çalışıyorum 😄
yozgey Harika Haftalar’ı bayaa söylediler bana da, bebeğin hafta hafta ataklarını yazıyormuş. Aldım kargoda şuan.
Nsrn1 yozgey gebeliğe dair her şey diye bir kitap var elimde hafta hafta gebeliği ve annede ve bebekte oluşan gelişmeleri ele alıyor çok öğretici de bir kitap onu da tavsiye edebiliirim 😊