Aslnrbl 25+6 haftamızdayız son üç ayın şeker değerlemesi icin bugun saglik ocagina tahlilimi verdim evde de hem açlık hem tokluk ölçtüm. Açlık 104 tokluk 129 kızlar sizce nasıl sınırda gibiyim
2cocuk1annee Aslnrbl açlıkları 90 istiyorlar biraz yüksek dikkat etmeniz istenecek muhtemelen hamurişi makarna pilav gibi yiyeceklerden uzak durmanızı söyleyecekler yine de doktorunuza danışın tabi bu benim deneyimime göre :)
ftmkucuk Aslnrbl tokluğun gayet güzel ama açlık biraz yüksek 95 in altında olması bekleniyor🌸 akşam 22.00 dan sonra bir şey yemezsen düşer inşallah
Aslnrbl 2cocuk1annee evet zaten bebişin suyuda doktorumuza geçen ay fazla gelip şekerin cikabilecegini soyledi bu ayda ölçümler bu sekilde bakalım katı kurallar bizi bekliyor gibi görünüyor🙈
2cocuk1annee Aslnrbl benimde su fazlaydı ve açlıklar sizinki gibi 104-105 seyrindeydi hamurişi pilav makarna şekerli meyveler yiyecekler yasaklandı sonradan düzene girdi ama su fazlalığı hala var inşaallah düzelir canım 🙏🏼
Aslnrbl 2cocuk1annee aslında 6bucuk aylık surecte masallah subhanallah iki kilo aldim yemem yok ama ramazanda ister istemez yemegin yanina pilavdir ortada hamurisidir gidiyor su bir haftayida bitirirsek rahatliycam🙈sonra zaten ayni duzenimde devam insallah
Aslnrbl 2cocuk1annee peki dogum yaptınız mı suyun fazla olmasinin bi yan etkisi zarari oldu mu size yada bebege
ftmkucuk rmysnur1 evde yapılan ölçümlerde son lokmadan 1 saat sonra demişti doktorum ölçülecek. 140 ın altında olması gerekiyor ideali🌸
2cocuk1annee Aslnrbl doktorum bir zararı yok diyor şöyle bir zararı yok diye açıkladı hem su fazlalığı hem gelişim geriliği olsaydı hafta olarak o zaman bir tehlike olduğunu söyleyebilirdik dedi benim doğumuma üç gün var iyi olursam mutlaka yazarım :)
rmysnur1 ftmkucuk ben evde ölçmüyorum ama hastanede 75 mg yükleme yapıldı 1. Saat 170 çıktı doktorum sınırda dikkat et dedi. Ama bebeğimin boyu kilosu suyu normal. Aile hekimi ve ebem de normal olduğunu söyledi 75 mg için.. kafam karıştı 🤦🏻♀️😞
rmysnur1 Zeynepppdyg ben evde ölçmüyorum ama hastanede 75 mg yükleme yapıldı 1. Saat 170 çıktı doktorum sınırda dikkat et dedi. Ama bebeğimin boyu kilosu suyu normal. Aile hekimi ve ebem de normal olduğunu söyledi 75 mg için.. kafam karıştı 🤦🏻♀️
Aslnrbl 2cocuk1annee Aa gözünüz aydın siz gününüzü doldurmussunuz Rabbim sağlıklı hayırlı bir doğum nasip etsin insallah canım benim bizleride unutma duanda o an 🙈🤲🏻
2cocuk1annee Aslnrbl unutmam ben de dualarınıza talibim inşaallah hayırlısıyla kavuşalım benim 2. Gebeliğim açlık şekeri yüksekti su fazlaydı işte kanamaydı lekelenme derken badireli geçti sonu güzel bitsin inşaallah 🙏🏼🌿