__hamisbianne__222 Seymacoban valla ben aseriyodum bulamıyorduk eşim almis 2 gün önce bir poşet yedim 😄
Tubmavi Seymacoban çağla bu ya ne olacak mide sorunu hamileliğin olmazsa olmazı zaten ama çağla yendiğimde hiç bi sorun yaşatmadı.
Minmin Cansugamze_ ben de iki gün önce bir poşet yedim ama internette baktığımda haftada beş anca yemelisiniz mide sorunu yaşatır yazıyordu 🥺
Seymacoban Deletedmom7373700 internette miğde ve bağırsak sorunları açabilir filan yazıyor kafam karıştı canımda çok çekmişti 1 kase yedim 🙈
Cansugamze_ Minmin valla kendime engel olamadım evet mideme dokundu rahatsız etti şişmiştim bidaha çok yemem öle 🥺🥺
Deletedmom7373700 Minmin hamileyken ne mide sorunu yaratmıyor ki 😂 ne yesek dokunuyor şişkinlik yapıyor. Normal zamanda da öyle her şeyin fazlası zarar. Her şeyi abartmadan yemek lazım
Deletedmom7373700 Seymacoban en fazla midenizi ağrıtır ya da ishal kabız falan yapar. Çocuğa neden zararı olsun ki. Çocuk ne midemizde ne bağırsağımızda ne yapabilir bebeğe 😂
Seymacoban Fatmakmlk internette miğde ve bağırsak sorunu yaratır diyor canım doktorlar 5 den fazla yemeği onermiyormus
FeriDee Seymacoban mide sorunu dediği de biraz karın ağrısı yapıyo biraz da bozuyo bağırsakları ama sürekli kabız olduğum için hiç sorun değil başından beri aşeriyodum simdi girip çıkıp yiyorum
Mybabyyyyy Seymacoban bende dün bir kase yedim bol tuzlu ama ertesi gün fosil gibi uyandım ödem oldu bilmiyorum ama bu yüzden olabilir mi 😂