musayakub Merhaba Arkadaslar Gelesi Yok bebegimin Daha :) hergun acaba bugun dogummu diye uyaniyorum sizde durumlar nasil ? :)
erdem_agah musayakub bendd bugün o gun mu diye diye bugün bir anda kendimi dogumda buldum. Daha dün cocuk hiç gelmeyecek saniyordum 🙈
Keho2626 musayakub 37+5 2 gündür sancı çekiyordum bugün gittim 1 buçuk cm açılmam olmuş tam 1 hafta önce de nişanım gelmişti bekliyoruz oğluşu açılma da oldu her an gelebilir paşam darısı size inşallah. 🙏🥰
Rabiaaa46 musayakub kız bizde 39+4 olduk kontrol var bugün suni için gün verebilir belki bizde de tık yok
erdem_agah AysunUgur bir anda başladı evt. Dun annem beni teselli ediyordu hatta hangi bebek karında kalmış yavrum merak etme diyordu 🙈
AysunUgur erdem_agah 😁☺️ Eşim de bana senin ağrın bi defa girecek onda da doğuracaksın diyor 😄 hiç yalancı sancım falan olmadı bu güne kadar 🤷🏻♀️
erdem_agah AysunUgur siz de Almanyadaydiniz yanlış hatırlamıyorsam. Ben ikisinde de kendi sancimla doğurdum. Düzenli sanciyi bekleyip gittim hastaneye ilki 3 ikincisi 4 saatte geldi dünyaya. Hatta ikinci dogumumda nişan 10 cm. açıklık olunca geldi 🙈
musayakub Keho2626 nisan nasil oldu canim yani kirmizi kanmi geldi seffaf gelende varmis ben anlayamam herhalde seffaf gelsede
erdem_agah musayakub bir anda tıkır tıkır olur inşallah 🥰 Allah kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin
musayakub Rabiaaa46 bende korkuyorum inseAllah kendi sancimla olur ya ben kizimda suni aldim istemiyorum :( hayrli sekilde
Ballisinsen musayakub benimki suan kucuk daha 13. Haftamizdayiz. Ama ben kizimi 42 haftalik dogurdum. Her sabah gozumun icine bakardi millet. Yok derdim hic bise yok 🤣
AysunUgur erdem_agah inşallah bana da nasip olur 🤲🏼 Evet bizde Almanyadayız ☺️ Perşembe kontrol var bakalım o zamana kadar gelmezse doktor be diyecek 😅
Medinemymy 38+4 olduk bizde dünden beri bel ağrısı ve kasık ağrısı var ama arada bir olduğu için umutlanmıyorum 😂
Annekuzusu_Ayaz musayakub bizimde 36+6 aceba her ağrı doğum ağrısımı diyorum hergün aceba bugün doğurcammı diyorum 😅günler geçmek bilmiyor oğlumunda keyfi yerinde sanırım orda gelmeye niyeti yok