seymataner7 Sabah uyanınca aç karına kusma olayı çok sinir bozucu. Karnım aç diyemi kusuyorum hemen bişey yesem yemekle birlikte kusarmıyım bilmiyorum :// siz ne gibi yöntemler buldunuz
anne96 seymataner7 gec uyandıgım zaman ben de kusuyorum ama erken uyanıp agzıma fındık fılan atttıgım zaman kusmuyorm aclıktan bulanıyor mıde genelde
balkopugu2701 seymataner7 yaklaşık 7-8 haftalarımda ben de öyleydim canım kahvaltımı kusmadan yapamıyordum ama sonradan geçmişti benim
Gulten5 seymataner7 aynı durum bende de vardı kendimce şöyle bir çözüm buldum..sabah erken saatte tuvalete kalkıyorum ben.tuvaletten sonra tekrar yatarken birkaç yudum su içip öyle uyuyorum. Ve uyandığımda artık midem bulanmıyor alakası varmı bilmiyorum ama tesadüfen iyi geldiğini fark ettim.
seymataner7 balkopugu2701 bende yapamıyorum kusup ondan sonra ne kadar yenebilirse yemeye çalışıyorum :) ne zaman geçti seninki
seymataner7 Gulten5 ben zaten namaza kalktığımda ilacım var onu içiyorum su içmiş oluyorum yani :) demekki bende işe yaramamış sende yaradığına sevindim canım