Eliiiiif Kızlar selam 18 haftalık hamileyim bu zamana kadar hiç kilo almadım ama çok güzel besleniyorum süt yumurta sizce sorun mu var aranızda böyle olan var mı
Nskyhn Eliiiiif güzel beslendiğin için almıyorsun:) ben de 16 dayım daha kilo almadım ama bebiş baya almış 🤭 çünkü çok dikkatli güzel yiyorum yediklerim ona yarıyor
Turkaninalli Eliiiiif Önemli olan senin kilo alman değil ki her kontrolde bebeğinin gelişimi. Yerinde olmak isterdim ☺️
Fadime8080 Eliiiiif Bebeğin sağlıklı kilo alımı iyiyse kafana takma alırsın daha kilo bende 18 haftalğm hiç kilo almadm ama bnm 2.gebeliğm ondan olabilir
Aylinbzky34 Eliiiiif bende 18 haftalık hiç kilo almadım doktora sordum bebek gayet iyi dedi ama doğuma kadar 8 kilo altında olma dedi yani muhtemelen 22 haftada falan alırız beni görseniz suratım ameliyattan çıkmış gibi gözlerim çember yorgun ama bebek iyi 🌺
2cocukluana Bende 21 haftadayim eksi kilolardayim bebek cok sukur buyuyor ama ben almiyorum.sekerden dolayi hayatimda hic beslenmedigim kadar saglikli besleniyorum galiba ondan.doktor gelisimi iyi senin alip almaman onemli deil saglikli beslenmeye devam et dedi
Aylinbzky34 Eliiiiif o yüzden hiç stres yapmayın kuru yemiş fındık ceviz süt yoğurt muz mevsim meyvesi tüketin belli bir haftadan sonra alacağız İnşAllah 🌺
Baby0687 Eliiiiif 8. Ayıma girdim. Toplam 4 kg aldım. Bebeğim 2 kg civarıdır bu haftalarda 32. Hafta. İlk 5 ay hiç almadım. Sonraki aylar 1 kg 1 kg aldım. Bebeğim gayet sağlıklı. Önemli olan onun alması. 🌿