FDM220 1 aylık olduk 1 haftadır sütüm çok azaldı göğüslerim çok yumuşak eskisi gibi sert ve dolu değil normal mi bu şekilde olması yada neler yapabilirim sizinde böyle oldu mu
35lavanta FDM220 Bu çok normal göğüslerin terbiye oluyor bebeğin ihtiyacı kadar sür üretiyor artık ❤️
Burcumut FDM220 canim yanlış olmasın ama dereotu bulgur pilavı çok güzel süt yapıyor bir denesen. İnşallah sütun gelir bebişin de doyar. Bol bol emzir
Mrvll FDM220 pompa kullanıyor musunuz? Pompa ile sağın sagdikca zamanla gelecektir. Bir de uyku ve su içme çok önemli diye düşünüyorum.
35lavanta FDM220 Bebeğin emiş gücüyle sizin sıkmanız bir olmaz zaten yada doğru emiş taktiğiyle sıkamıyorda olabilirsiniz.. 1. Ayda sağlık ocağı kontrolü oluyor kilo alımına falan bakılıyor isterseniz yarın bir gidin kilo alıp almadığını en iyi size tartı söyler birde ordaki hemşiredende rica edebilirsiniz o göğsünüzü doğru şekilde sıkar ve süt gelir merak etmeyin.. Makinanız varsa sağın sütünüzü oda artırır ama düzenli sağmanız lazım 2 saatte bir mesela süt çıkmıyor yada az çıkıyor diye yine moralinizi bozmayın dediğim gibi bebeğin emişi çok daha kuvvetli
FDM220 Burcumut başından beri onları yiyorum ama yine de azaldı bol bol emiyo zaten ama çok yumuşak oldu göğüslerim
Rkye66 Daha önceki postlarda hoşaf, incir, dereotu, rezene çayı, humana çayı yazmışĺardi. Hatta birisi incir uyutmasi yedim o gece göğüslerim doldu demişti
FDM220 35lavanta çok teşekkür ederim motive ettiniz beni cuma günü aşısı var o zaman gidicem birde az sütüm olduğu için sabah ve akşam mama desteği veriyorum. Mama verdiğim için de kendimi suçlu hissediyorum niye sütüm gelmiyo diye inşallah düzelir
FDM220 Mrvll pompa ilk başlarda kullandım bebeğimin yoğun bakım süreci oldu 11 gün zor günler atlattık çok şükür şimdi herşey yolunda ama sütüm azalıyor git gide
35lavanta FDM220 Bu psikolojiden çıkın mama karşıtı bir anne hiç değilim ama süt varken mama verilmesine karşıyım cuma iyice netleşir nasılsa ozaman ya mama drstekli devam edersiniz yada sadece süt emin olun üzülecek bir durum değil bu önemli olan sağlıklı olması hiç sütünüz olmayadabilir bu sizi eksik yapmaz bebeğinizde geride kalmaz merak etmeyin stres en büyük düşman ❤️
FDM220 35lavanta hepsinin farkındayım ama üzülüyorum Elimde değil inşallah gelir sütüm sağlıklı olması herşeyden önemli tabii
35lavanta FDM220 Gelir gelir merak etme şey yapabilrisin bende çoook işe yaramıştı 1 hafta boyunca dene ama pes etme hergün taze taze yap iç.. 3 yemek kaşığı kuru dutu 2.5-3 su bardağı suda kaynat kaynayınca altını kıs bir 5 dakika daha kaynat ılınınca iç.. Gerçekten bayaa dolmuştu göğüslerim kime söylesem çok işe yaramıştı umarım sende de ile yarar bir dene bakalım ❤️