ozgul_123 Elizzannesi nasil yani ruyanizda hep erkek gordunhz anlamadim.. 3 ay bile doğmadı hamileyim ve 3 kere ruyamda dogum yapiyorum erkek bebek görüyorum bendee
La_Liberte Tugba2617 bir önceki gebeliğimde hep kız hissediyordum ama rüyamda hep erkek diyorlardı. Bebeğim erkekti. Bu gebeliğimde de hep kız hissediyordum ve bu sefer yanılmadım 🥰 canım kızım benim 🥰
Zeh123-ra Tugba2617 canım benim 3 gebeliğim iki kızım var ilk kızımda kız dedim doğru çıktı ikidede kız dedim oda doğru çıktı şimdi 22 haftalık doktor kız dedi ama ben hep erkek hissediyorum doktor kız demesine rağmen neden böyle bilmiyorum hiç kızım diye sevemiyorum😲
smeyye1 @Tugba2617 çok teşekkür ederim seninde öyle hatta tüm hamiş annelerin çocuğu sağ salim kucağına almayı nasip eder. 😊
La_Liberte Elizzannesi 5. Aya kadar nasıl kız dediler de erkek çıktı 🙈 bu postta da karşıma çıktı ya😅 Allah bağışlasın inşallah ama hiç mi bacak arasını görmediler. Çok fazla kız hissediyordum bebeğimi kız dediler. Ama böyle yazılarla hep karşılaşıp baştan kafam karışıyor 😅
Elizzannesi La_Liberte hep aynı doktora gittim 5. Ayda başka bisry için farklı doktora gittim direk oğlunuz gayet iyi dedi demekki yanilabiliyirlar bu yüzden şimdi doktor kiz dedikten sonra belirli aralıklarla farklı doktorlara gittim 2 oğlum olunca haliyle bu kiz olsun istedim oyoe de hissettim
ilaydaelcinn_1 Tugba2617 Hislerimde kolay kolay yanılmayan biri olarak; öğrendiğim gün kızım olucak dedim ve öyle de olucak inşallah 🌸🤲🏻 cinsiyetimiz kız 💜🥲
Nahirep Ben iki kızımda hep kız hissettim kızlarım oldu bu üçüncü gebeliğim hiç bişi hissetmiyorum cinsiyete dair 25 haftalık olduk üçüncü kız geliyor ve bu gebeliğimin diğer gebeliklerle alakası yok aşırı farklı geçiyor
Burcutf hayirlisi06 Rabbim saglikli buyumelerini hayırlı evlat olmalarını nasip etsin. Herkesin evladının da sağlıklı büyümesini ve hayırlı evlat olması nasip olsun. Ben hep aynı cinsiyette kardeşlerin daha iyi anlayacağını düşünürüm. Rabbimin izniyle kucağıma alırsam insallah gorucez bakalim 😊
La_Liberte Elizzannesi kız diyenler bacak arasını görmemişler miydi? Kesin mi dediler? Allah sağlıkla bağışlasın. Ben de heves ettim hem de bir şeyler almak istiyorum sezon sonu indirimlerinden ama böyle görünce kafam çok karışıyor 🤦🏼♀️ Ben de mi başka doktora gitsem 🙈
Elizzannesi La_Liberte Yani bence bir doktora daha gitmekte fayda var şüpheniz varsa kordonu dedikleri pipisiymis meger😁😁😁 ama şimdi 11+ 4de kiz dedi vajinasi oluşmuş dedi direk emin olmak için yine de gittim ben imkanij varsa git hatta şehir hastanesine bile gittim oda kiz dedi
La_Liberte Elizzannesi aslında şöyle bir şey doktorum çok iyi çok seviyorum. Ultrasonu da iyi ama biraz dalgın geliyor bana 🙈 mesela bugün bana dedi en son ne zaman kan tahliline baktık. Hiç bakmadık dedim. Yaa nasıl atlamışız tanıdıksınız ya ondan herhalde dedi 😅 dedim cinsiyetine de böyle baktıysa eğer 😅😅 ama bence bacak arası boştu bana da öyle geldi.
Yasemibrahim Tugba2617 1 kızım var herkes buna erkek dedi 14 haftalık olduk ama doktorum 13 haftalıkken yani gecen hafta kesin kız dedi 😂 şaşırdım banada erkek gibi gelmişti hep bu hafta yine gtcem bakalım hala kız mı emin olamadım 😂
ozlmcicekli Sonikiuc aynıyız çok baska bır heyecan hangisine eş hangisine arkadaş olacak acaba diyorsun şükğrler olsun bır ıkı uc hıcbırınde dusunmedm cınsıyet ama bu cok baska ruyasını da gordum erkektı hıslerımde erkek bakalım ne olacak 4 gun snra tahmın edecek doktorum 9 haftalıgız:)