Bsrbsrrr Seymakkyyybb 31 haftalığım hafta sonu yıkadım ütüledim bugünlerde de müslin örtüleri falan yıkıyorum😁
ikizlerinannesi97 Seymakkyyybb 27 +2 yiz yeni bitirdim yıkama işlemini yıkayayım hazır dursun dedim yıkadım 31 32 haftada ise çantayı hazırlayacağım inşAllah 🥰🤲
serpilctn Seymakkyyybb 35+1 daha yikamadim 😀 o kadar üşeniyorum ki 🤭 bugün beşik için aldığım çarşafı yıkadım eşim.gelsin onla besigi serelim duzenleyelim 😀daha ne çanta hazır ne bisi nolack bu üşengeçlik bilmem
AysunUgur Seymakkyyybb 31 haftada yıkadım ütüledim ☺️ Ama hala almaya devam ediyorum ve hediye geliyor 😅 o yüzden yıkamaya devam
Tgceetali_08 Seymakkyyybb 30da yıkadım yarın 34 haftalık olucaz ufakdan hastane çantası hazırlamaya başladım
Seymakkyyybb Bende bir türlü yıkamaya baslayamadim gecikiyorum artık galiba 😀 yarın başlayacağım insallah bende kendim de o enerjiyi bulabilirsem 😀
Rukiye05 Seymakkyyybb 32 haftada yıkadım ütüledim 33 haftayım şuan 🌸 çantayı da haftaya hazırlayacağım
vgc Haftadamda yıkadım geçen hafta. Bayram sonrası da ütülerim 34. Hafta gibi hastane çantasını hazırlarım. Çok kıyafet almadım zaten 2 makine çamaşır yıkamayla hallettim yıkama işini
Mavi010518 Seymakkyyybb Çamaşırları 32 haftalıkken yıkadım utuledim çok eşya olduğu icin sıkılmıştım hastane çantasınida 34-35 haftayken yaptım tavsiyem sende bu haftalarda yap şuan 36 yım mutfaga gitmeye bile üşeniyorum her dakika uyuyorum
Seymakkyyybb Mavi010518 çok haklısın ben 32 deyim yattığım yerden zor kalkıyorum bazen başlayım yarin hemen 😀
Busramzcgl 34 haftalığım daha yıkamadım ütülemedim çantamı hazırlanmadım evi temizlemedim, bayramdan sonra temizlikçi abla gelicek ev temizlendikten sonra hemen yapmayı düşünüyorum 🥲
yarenaygk34 Haftadayım yarısını yıkadım hala eksikler var bi kaç parça oğlum var 28 aylık çok hareketli asla fırsat bulamıyorum çok zorlanıyorum bir de geçenlerde ayağımı sakatladım sarglı kırık çıkık değil ama doku zedelenmesi şiş ve mor ayakta fazla kalamıyorum inşallah yapabilirim en kısa sürede
Srn_39 32 haftalıkken yıkadım ütüledim şimdi 33+5 im artık çantayı hazırlıcam yavaştan inşallah üşenmezsem😄