ceren_1411 Kızlar ya çok önceden de sormuştum doğuma pijama ve gecelik bakıyorum bi türlü karar veremedim şu lohusa setlerinden mi yoksa günlük giyebileceğim tarzdan mı alsam bilemedim siz nerden nasıl takımlar aldınız?
Rummmi ceren_1411 suwen den beyaz bir pijama takımı aldım zaten iki tskım da penti den aldım koyu renk açık renk karışık aldım ilerde de kullanmak için açıkçası dantelllş şeyler çok hoşuma gitmiyor abartısız sadelikten yanayım
cihandurumerve ceren_1411 penti de geçenlerde indirim vardı hem internette hem mağazada. Ben aldım kumaşı çok güzel indirim devam ediyor olabilir bi bakın isterseniz. Normalde 300 küsürden 150 civarına düşmüştü pijama takımı
Zuzu04 Ben lcw den aldım çokta rahat gecelikte iç çamaşırcıdan aldım internette çok pahalı takımlarda öyle sürekli giymeyeceğim birşey için o kadar para vermek gereksiz geliyor.
ceren_1411 Rummmi Kahvekolik Ellizzz 12mommy Zuzu04 teşekkür ederim kızlar🙏🏻Dediğiniz sitelere bakayım bi
Ecoli28 Ben lcw den aldım çok güzel çıktılar özellikle internet sitesinde daha fazla ürün var ordan bakın derim
Nsrn1 ceren_1411 modanisada büyük beden takımlar var ve kumaşları falan çok güzel ben ordan sipariş ettim şu an da epey indirimdeler isterseniz bir bakın derim. Ben alt üst takım şeklinde aldım set olarak almadım
Efemom2 ceren_1411 lcw nin int sitesinden gecelik ve sabahlık aldm ni takımda pijama alıcam tamam lahusa takımları bana gereksiz ve kullanışsız geliyor tercih meselesi tabi