Pheebs İdari izin için son karari bekleyen anneler, bilim kurulu yarin toplanıyormuş, Fahrettin Koca Tweet atmış hayırlı haberleri çarşambaya bırakmayalım diye. Insallah bizim için de güzel haberler çıkar
Merve0555 Benim pek umudum yok geri gelmesi konusunda hatta bu konu konuşulmayacak gibi geliyor bana maalesef
Pheebs Açıkçası benim de çok ümidim yok ama bu konu cok havada kaldı. İzne çıkıp cagrilanlar oldu cagrilmayanlar oldu bi kaos oldu yani bence bahsetmeleri gerek. Belki 24 32 degil de 28 32 falan yaparlar 😁
Deletedmom70006 Bayramdaki 2 günü bile vermediler kızlar hiç sanmıyorum bize bisey çıkmaz. Hatta daha da esnetirler her seyi
Pheebs Seymasezer Kamuya da yaramayacak gibi 😔 insallah herkesi mutlu edecek bir karar çıkar yarin 🤲🏻🤲🏻
Arzu_lina Seymasezer özel sektörde olmak yıldırdı bu süreçte 😔 hiç bir şeyden yararlanamıyoruz ne yazık ki 😔
Tubmavi Böyle bir şey mi konuşulacaktı 9 nisanda iptal oldu zaten herkesi de geri çağırdılar başladık. Bi haftası da bitti. Bu saatten sonra ne kararı alabilirler ki
Pheebs Tubmavi Herkesi cagirmadilar. Başlamayan cok kisi var ve ise dönenlere haksızlık oldu. Ben gerci hiç izne bile çıkamayanlardanim ama belki sizin için bir karar gelir
Tubmavi Pheebs ben hiç duymamıştım dönmeyeni. Ben gelen hafta döndüm bu haftam son bayramdan sonra ayrılıyorum tekrar ama farklılık olduysa çok saçma olmuş.