Muzlupuding Hap içemiyorum. Şurup hele hiç içemiyorum en sevdiğim iğne. Fakat her ilacın iğnesi yok. Hap içmek zorundayım sizce en kolay hapın tadını almadan nasıl içebilirim. Kutusunu görünce bile kusma isteği geliyor. Yardım edin.. 😣
_ozlmm Muzlupuding ekmek ile deneyebilirsiniz ekmek yutma da da kolaylık sağlıyormuş ilaç içemeyenlerin çoğunun rahatlıkla kullandığı bi yöntemmiş
_ozlmm Muzlupuding bir parça ekmek ağızda iyice yumuşatıldıktan sonra ilaç dil yardımıyla bu hamurun ortasına yerleştirilir. lüp diye yutulur. film kaplı olmayan ilaçlarda daha çok işe yarar. Daha net bir bilgi diye internetten alıp yolladım ama ekmeğin arasına koyup da yutabilrisinşz aynı oluyor
Muzlupuding _ozlmm normalde kol gibi ekmeği çiğnemeden yutan biriyim ama minicik ekmeğe hapı göz göre göre koysam kesin paniklerim , benimki biraz psikolojik ya vallaha insan kutusuna kusmak ister mi , şuan bahsediyoruz ya şuan bile miğdem ağzımda çok değişik
Biranne- Bahsettiğiz ilaçlar hamilelikte kullanılan vitaminler ise ufuvit diye bir marka var tüm ürünleri toz halinde yemeğe karıştırıp yeniliyor. Doktorunuza danışarak onlardan kullanabilirsiniz.