Zuhalsareelif ?? Bayatlar veye kuflenırmj sızce hamıleyım haftasonu bayaram hazırlıgı cocukları banyo fılan ev ıs zorlanırım dıye yapmıyorum 33 haftalık hamıleyım
Mrvekra Zuhalsareelif şerbetini bayramda koyacaksan veya her zamnada öyle yapabilirsin içine 1 tatlı kaşığı üzüm sirkesi koy cnm 1 hafta bile gider benn kaynanam dan görmüştüm çok iyi oluyor yağını da yakabilirsin emin ol birşey olmuyr 🤗🤗
Aysunnnn_ Zuhalsareelif şerbetini dokmezsen hicbirseycik olmaz biz kalabalık bı aileyiz 8 bilemedin 9 tepsi açarız her bayram ve sırasıyla bitince diğerine şerbet dökeriz onu servis ederiz
zeylifestyles Baklavayı yapıp kizarttiktwn sonra yağ dokmezseniz hicbisey olmaz bizim burda düğünlerde bir ay önceden bile yapiliyor
cileklicookie Feyza-nur peki bisey soracagim normalde soguk serbet sicam baklavaya döküyoruz ya Eger serbetlemeden bekletirsem ben serbeti yine soguktan mi dökecegim cekermi o zaman acaba Bende erken yapmayı düşünüyorum da 🙏🙏
Mrvekra cileklicookie canım şerbetini sıcak koyarsan daha iyi çeker illa sıcak baklava olmasına gerek yok birinden birirnn sıcak olması lazım
Afra_123 Zuhalsareelif biz şerbetini döktükten sonra tepsinin yarısını kaplara koyup buzluğa atıyoruz aylarca kalsa bile bozulmaz.
Gamze1013 Zuhalsareelif biz hep önce yaparız baklavayı aç şekil ver öyle bırak hem kuruyunca daha çıtır çıtır oluyor ev baklavası sonra bayramdan önceki gün yağlayıp pişirir şerbetlersin