ikizlerinannesi97 @Hzllll Ama kişiden kişiye bebekten bebeğe değişiyor bence çünkü 3ü kızıma hamileyim ilk kızlarımdada oldu ama az sürdü ama bunda sıfırdı 🤷♀️
BusraOzhan Hzllll ilk gebeliğimde hiç bulantı kusma halsizlik vs yaşamadım hamile gibi değildim kızım oldu ikinciye hamileyim yerimden kalkasım yok mide bulantısından hastanelik oluyorum canım hiçbir şey istemiyor ama yine kızım oluyor 😌
Ezgiduru Hzllll ilk kızımda bulantidam başımı kaldiramadim şimdi ki hamileliğim de kız ve hiç bulantım olmadı
Nur22Elif Kızımda hiç mide bulantım olmadı. Doktor ya olursa diye hap vermişti kutusunu bile açmadan doğdu. Şimdi mide bulantısından şüphelenip test yaptım. Bilmiyorum cinsiyeti tabi ama alakalı olduğunu sanmiyorum.
Stuna Hzllll ilk hamileliğim erkekti çok rahat geçmişti bulantım 2 3 kere ancak olmuştur. Ama 2. Hamileliğim çok zor geçiyor ilaç kullanmak zorunda kalıyorum bulantım iştahsızlığım çok. Cinsiyet henüz bilmiyorum bana kız gibi geliyor farklı olduğu için🤷🏽♀️
Tospikannesiiiii Stuna gebeliklerin ikisi de farklı şeyler yaşadım ilk erkekti buna da erkek gibi dedi doktor
Tugbabuglem58 Hzllll suan 36+4 haftalik hamileyim migde bulantisi cok yasadim ve yasiyorum hala tam kesilmis degil 9 ay boyunca kusma tabiri tam tamina bu olsa gerek hala ara sira kusuyorum bebisim kiz
Burcutf Hzllll benim ilk hamileligimde kızımda hiç midem bulanmadi. Bu sefer yine kizim olacak Allah in izniyle en başından 16 haftalık olana kadar mide bulantısı kusma devam etti. Belli olmuyor o cinsiyetle alakalı değil yani 😊
Mercimek2 Hzllll 39+2 günlük gebeliğinde kusmadan gecen günüm yoktur desem yeridir ilk hamile olduğumu aşırı kusmayla öğrendim 9 ay geçti hala özellikle sabahları devam ediyor
1Pamuk Hzllll ben kız olduğunu ohrendim 21 haftalığım ve mide bulantım hep var ve çok 🤰🏻😑🥺 öğün atlasam istemeden yada 1-2 saat geç yesem kusuyorum midem kötüleşiyor ter basıyor 🥺🥺🥺