asyaismom Dcl027 bende adetime 10 gün kala öğrenmiştim önce erken gebelik testi yaptım sonra kan testi 🌺
Cnms asyaismom Adete 10 gün kala nasıl öğrenebiliyorsunuz ben anlamadım ztn yumurtlama adet bitiminde oluyor hadi ¾ gün adet desek 6.7.gün ilişkiye girdiniz desek kaldı diğer adete 20 gün 10 günde önce öğrenmişsiniz 10 günlükken mı öğrenmiş oluyorsunuz.Cidden anlamadığım için soruyorum sizin adet döngünğz farklıdır belki ama
Nasmina 4.hamileliğim 4hamilelikte de kan ve idrar tahlili yaptırmadan 3.haftada anladım hamile olduğumu değişik bir duygu his oluyor bende şuanda da 9+2 haftalık hamileyim :)
Tubmavi Dcl027 3+6 da öğrendim daha önce yapmadım. Çıkar mıydı bilmiyorum. Ben adet günümü beklemiştim özellikle. Öncesinden hissetim ama gelmeyince ertesi gün yaptım.
Asil28 Dcl027 ilk bebeğimi 1,5-2 haftalık adete 4 gün kala, ikinci bebeğimi 3 haftalık adetten 7 gün önce öğrendim. Erken öğrenmek hiç iyi değil hep stres
asyaismom Cnms öğrendiğimde kızım bi haftalıktı doktorun söylemesine göre önce erken gebelik testinde çıktı sonra kanda ama benim aşırı düzenli bi adet döngüm vardı