anne96 Dcl027 ben kanda 3. haftada ogrendım ıdrar testı yapmamıstım ☺️ ama ıdrardan bellı olmayabılır genelde adet gecıkmesınden bır hafta sonra cıkıyor dneıyor
balkopugu2701 Dcl027 ben idrar testi yapmıştım canım 3. Haftanın içinde ama aşırı aşırı silik çıkmıştı 2. çizgi varla yok arasıydı çok dikkatli bakınca anlaşılıyordu
dezgi Dcl027 canım ben idrarda 2+6 da öğrenmiştim ama dollenme süresi kişiden kişiye değişiyor tabiki süre uzayabiliyor🤭
anne96 Flz-cner98 6.06 cıkmıstı yanı cok dusuktu doktor bır hafta sonra tekrar kan ver demıstı bır hafta sonra 527 cıkmıstı ☺️ . ılk testı ıkı haftalıkken ıkıncı testı uc haftalıkken yaptırmıstım ☺️
Sevinc34 Ben 3. Hafta da test yaptım çıkmadı 1 hafta sonra kan testi verdim orda 4 haftalık gebe olduğumu öğrenmiştim
Flz-cner98 Kızlar adete 4 gün varken hcg 65 çıktı sizce nasıl doktorum 48 saat sonra tekrarlama gereği duymadı dün kan testim 65 çıktı Cuma çağırdı degerım nasıl sizce birde kaç haftalık oluyorum
Flz-cner98 dezgi beklemek çok zor aralıkta 4 haftalık düşüğüm var adetten önce öğrenince beklemek cok zor gelıyor
Scdmf Ben adetime 1 hafta kala beta hcg 4 çıktı öğrendiğimde ve aynı gün idrar testi yaptım silik bi şekilde gözüktü ikinci çizgi de
Dcl027 Scdmf beta çok düşükken silik görmene şaşırdım canım 10 dan yukarıyı gösteriyor diye biliyorum gebelik testleri
hmyra95 Dcl027 ben 3. Haftamda yani adet bittkten 18 gün sonra evdeki kaset testten öğrendim bir hafta sonrada kan verdim adet tarihimi geçsin diye kanda çıkınca o zaman 4 haftalıktım yani bazen çıkabiliyor
ikicocuklubiranne Dcl027 benim adet dönemim 21 günde bir oluyor. En son tarihimden bir hafta geriye atıyor bu sebeple bebeğimi ilk öğrendiğimde 3. Haftamdaydım.
zumradmr_11 Adete 2 gun kala kaset test ile ogrendim direkt sonuc aldim ve asiri netti 5 gun once de yapsam sonuç alirmisim 28 gunlukklen ogrenmis oldum kan verdigimdede 1500 lerdeydi
burcinvrl6006 Dcl027 benim öyle oldu 4 haftalıktı idrar da çıktı ertesi gün kan verdim kanda da değer 830 çıkmıştı