busrazz Kızlar 9 haftalık hamileyim son 3 gündür sol bacagımda agrı var kemigim sızlıyo resmen geceleri sağa sola dönerken bacagımı çekemiyorum kalçadan itibaren aşagısında var ağrı , başına gelen varmı
Mrv135 busrazz Magnezyum eksikliğinden olabilir ben de bu tarz bir şikayetle doktorumu aramıştım magnezyum takviyesi vermişti siz de iletişime geçip durumu anlatın ona göre bir şey söyler.
Afra_123 busrazz genel olarak hamilelikte kalça kısmı büyüdüğü için sancı yapıyor ben de donemiyordum şuan 25. Haftam biraz uzandiktan sonra ayağa kalkınca fena sancilaniyor . Bel fıtığı da çok etkiliyor fıtık var mı sizde
Nurfrh O haftalarda benimde ağrım oluyordu magnezyum eksikliğinden kaynaklı olabiliyor doktoruna söylersen daha doğru yönlendirme yapar
busrazz Mrv135 Doktoruma yazdım bakalm şimdi bende öyle düşünüyorum magnezyum ve kalsiyum eksikligi olablr beslenemiyorum çünkü hiç
Mrv135 busrazz Beslenmekle de çok alakası yok bunun kendinizi üzmeyin. Hamilelikte hep oluyor magnezyum eksikliği ve ondan kaynaklı bacak ağrıları, krampları. Hamile kalır kalmaz başlıyor nerdeyse.
Sennurklcc Bende yaşadım magnezyum eksikliğinden dedi doktora gittiğinde söylersen sana ek vitamin verir hemen geçiyor 🥰