Eminedmr Bugün 34+2 olduk ve ödem başladı ayaklarim şişti malum sis olduğu için zonkluyor si neler yapıyorsunuz bu durumlarda ben bolbsu tüketiyorum ama hergun yuruyemiyorum
Edadrmz Eminedmr ayaklarını soğuk suyla yıka canım ve uzat altına yastık falanda koy hatta bana iyi geliyo öyle
Mercimek2 Eminedmr benim ayakta durumca çok sisiyordu 39+2 yiz 3 gündür hiç inmedi şişliği dokt9ruma attım gebelik zehirlenmesinden şüphelendi tam idrar testi verdim çok şükür bisey çıkmadı ama malesef çok ağrı yapyor
Cokomik Eminedmr ben 38+5 im bu zamana kadar odem olusmamisti simdi balon gibiyim insallah dogimdan sonra hemen iner 🤕
Eminedmr Aysmaa ellerde 25.haftamdan beri var karpal tunelmis o ayrı bi mesele zaten gece uyutmuyor bile su siralar
Ziba Ben 24.haftada sismeye başladım odemden. Bazen diniyor sonra yine basliyor. Sol ayagim beni cok korkutuyor heryerim dinse bile sol ayagimda şişlik kaliyor sanki burkmuşum gibi bide morariyor gibi bunun sebebi ne olabilirkii bilen biri yazsin lütfen
zamloss123 Tuz yememeye dikkat etseniz de oluyor mu kızlar bende 32 haftalığım tuzlu yiyordum bu ara dikkat etmeye başladım el bileklerim kırık gibi agrıyo
Eminedmr zamloss123 ben gebeligimin en basindan beri tuzlu tüketmiyorum ki ödem yapmasın diye ama yok el bilekleri ve parmaklar karpal tunelden dolayı oluyor
Rabia62838 Eminedmr Allah yardımcımız olsun canım az kaldı sabredicez artık güzel günler yakın inşallah ❤️
umayin-ucan-annesi @zamloss123 canım ben gebe olmadan öncede asla tuz tüketmeyen biriydim sağlıklı beslenen ama 35+4üm okdr ödemm oldukı son dört gündür suyumuda aynı iciyorm yememde aynı vücut kendı yapıyor sanırım buna yapılablcek bse yok eger tuzlu yesem demekki nasıl olucam blmyorm ins doğumdan sonra gider🤷🏻♀️
Eminedmr Aysmaa benim iki elim iptal bilekle beraber baş işaret ve orta parmak dogumdan hemen sonrada gecmiyormus lohusaligi atlatinca valla bi dogursaydik Allah’ın izniylede rahatlasaydik
Eminedmr Rabia62838 insallah bişey kalmadı Allah’ın izniyle vaktinde sağlıcakla gelsinde miniklerimiz sıkariz biraz daha dişimizi🤗🌸
Eminedmr Mercimek2 siz son demindesiniz sayılı günler rabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin bebisinize 🤗
Eminedmr Cokomik bi anda 10 kilo verirsen sasirma oyle iniyosun vücudun rahatlıyor şanslısın da 38de başlamıs ödemin tabi hic olmasa daha güzel olurdu ama 🤗