FredericChopin Biraz saçma olabilir belki ama… Yarın ikili test olacağım. Kan alınıyormuş sanırım. Açlık tokluk fark ediyor mu? Tam olarak nelerden oluşuyor bu test? (Ona göre doktora sormam gereken bir şey vs varsa bileyim istiyorum.) 🤗
Sirkelimon FredericChopin ben aç gitmiştim sen de aç git eğer tok ise hemen ağzına poğaça tıkıverirsin😂
Huriye1996 FredericChopin bilmiyorum ama kan vercem diye aç gittim. Sormadılar gerçi. Riske atmayın aç gidin iki iş olmasın
Nagihannnn0606 FredericChopin hayır tok gitmeniz gerekiyor hiç bir tahlil için aç gitmenize gerek yok gebelikte
Bitanesi_Annesi FredericChopin aç tok farketmiyor doktorlar illa bi şart koymuyor gittiğin gibi muayene edip kan vermeye yolluyo
FredericChopin Bitanesi_Annesi Tamam o zaman ben yarınki ruh halime göre takılayım, kasmayayım. Teşekkür ederim. ☺️
ireemnuur Ben 2lide aç gitmiştim. 3lü taramaya gitmeden doktora sordum aç gelmene gerek yok ye demişti
Gamzess1 Aç tok farketmiyor diye biliyorum ama tok olursan bebiş hareketlenir canım ölçümleri daha iyi yapar
Deletedmom_7 FredericChopin canım aç tok fark etmez ben tok gittim. Önce ultrasonda burun kemiği ve ense kalınlığına bakılıyor. Sonrasında kan veriyorsun
Pelinakcn FredericChopin benim randevum 16:30 da idi aç tok fark etmiyor yani. Kan verdim ve doktor ultrasondan baktı.