La_le elfferdgn 29 dayım aynısı bende var artık yatak sericem oraya gidiyorum cikiyorum odaya gidene kadar tekrar geliyor gidiyorum bı kaç damala başka bişey yok
elfferdgn La_le evet neden böyle oluyor acaba bendr aynıyım mesaneye baskı yaptığından dolayi mi oluyor acaba
La_le elfferdgn baskı yaptığı için şimdi dışarı cikicaktim yuryus için çıkamadım onun yüzünden hazırlandım hazırlanan kadar 4 defa gittim baktım olmuyor evde kalmayı tercih ettim
ayvazece07 Özellikle ayaktayken tuvalet hissi oluyor bazen birkaç damla geliyor bazen saatlerdir tuvalete girmemişim gibi. Ama yatarken o hissiyat yok. Bende de 30.haftadan sonra başladı demek genel bir durum ☺️
elfferdgn BusraAltin Allahtan odamda ebeveyn banyom var ona bile giderken uyuz oluyorum 1 saate nerdeyse 15 kez gittim yahu 🤦🏻♀️😂
Aseltos9 elfferdgn dün gece en son ağladım tuvalete gitmek istemiyorum uyumak istiyorum yeter artık diye çok ciddiyim 😂
Eminecak elfferdgn dışarı çıktığımda çok sorun oluyor bu ya valla bez takicam diyorum artık evin etrafindan uzaklasamiyorum 😖😂
elfferdgn Aysmaa şimdi böyle herkeste olduğunu okuyunca rahatladim ilk hamilelik olunca herseyi merak ediyor insan o niye boyle oldu bu niye boyle oldu araştırıp duruyor Allahtan forumda birbirimize danisabiliyoruz boyle