Sema58 Kizlar iyi aksamlar hepinize, Bebegimin dun hareketleri cok hissediyorrdun ama bugun pek hissedemiyorum haftam 21 hangi sıklıkla hareket ediyor normal mi haftamla uyumlu olanlar cevap yazarsa sevinirim :)
Nazyun Sema58 o haftalarda bir ediyor bi etmiyor canım sürekli hissetmen 24. Haftadan sonra başlıyor genellikle
fatos2404 Sema58 aynı başlıkta bende açmıştım şuan 27+2'yiz oğlum sakin, uyu, bişey yok diye geçiyo zamanım😂
Duyguuuu Sema58 sizin icerden hissettiginiz ama disardan kimseciklerin hissetmedigi haftalar 😊 pit pit cok guzel sonrasinda da uykunuzdan uyandiriyor keratalar
KadriyeDerin Annesi daha minicik o kasları bile yeni yeni oluştu yoruluyordur en güzel haftaları o haftalar tekme atsın diye bekliyorsunuz falan Allahım sag saglım kucağımıza almayı nasip etsin endişe etme sakın ☺️☺️
Sema58 KadriyeDerin ama dun minicikk olmasinq ragmen cok rahat hissefiyordum tekmelerini :) cok tesekkur ederimm 🙏
Aydemir Bende 21. Haftamdaydım iki gün hiç hareket etmediği oldu sağlık ocağına gidip kalp atışını dinledim ebe bana bunun normal olduğunu bu haftalarda bi hareket eder bi hareket etmez etse bile bazı hareketlerini henüz tam net şekilde hissedemezsin demişti. Korkma canım 😊
Sema58 Aydemir tesekkurler bende bugun gittim sabah kalp atislarini dinledik ama insan yinede tedirginlesiyor
iremby Sema58 Sürekli ayni olmuyor bazi gun cok hareketli oluyor cok hissediliyor bazen azaliyor. Benimde ilk hareket ettigi hafta hep artarak gidiyordu sonraki hafta azalmaya basladi. Bir gun cok oluyor bir gun az. Ama gunde 1 kere edince icim rahatliyor
Sema58 iremby bende oyle bugun sabah hissetmedm hemen saglik ocagina gittim aksama dogru 1-2 kere hissetm rahatladm ama yine aklima takildi
fatos2404 Sema58 evet canım, Rabbim herkeze bize de hayırla sağlıkla doğurmayıda nasip etsin inşallah 🙏😘
Duyguuuu Sema58 Geliyorsunuz valla zaman oyle bir geciyor ki allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
iremby Sema58 degisiyor iste o gun bekle hemen panik yapma benim bazen gece ediyor butun gun etmeyip belli olmuyor belki bazen bizde kaciriyoruz. Ayakta falan oluyoruz