Gamzeates Ya kızlar ilk haftalarım da popiş imin yayıldığını söylemiştim 26+2 olcaz oturduğum da bildiğiniz yayılıyor popom Ay sinirlerim bozuldu doğumdan sonra inşallah geçer dalga geçiyorum artık kendimle sinirden 😂😂
anne96 Gamzeates nasık yayık canım anlamadım duzlesır gıbı mı oldu yanı ? dogum sonrası spor yaparsan duzelır ınsallah ☺️
haticerabia45 Gamzeates squat yaparsın doğumdan sonra canım benim öyle toparlandı 😂😂😂 şimdi gebeyim şükür yayilmadim gibi
dml33 Gamzeates üst üste 2 kız olunca bbm maşallah tencere kapağı gibi büyüdü 😀😀ayrı bi cumhuriyet kurdu gibime gelio
Gamzeates anne96 ya oturunca yanlarımdan cıktı hamile kalmadan önce hiç öyle değildi kilo popoya mı gitti ne yaptı 😂🙈
Gamzeates haticerabia45 öfff oğlum da dikleşmişti popişim kızım da oturunca en cok belli oluyo yanlardan cıkıyo valla sinirim bozuldu ayakta bişey yok😂
haticerabia45 Gamzeates benimde kızda öyle olmuştu almış başını gitmişti şükür bu oğlan diye galiba dikleşti😆😆🙈🙈
Gamzeates dml33 hahaha ilahi çok güldüm benim de öyle dün sinirden ağladım eşim bile şaşırdı 😂😂 bunun bana ait olduğuna hahahah
Gamzeates dml33 hahaha ilahi çok güldüm benim de öyle dün sinirden ağladım eşim bile şaşırdı 😂😂 bunun bana ait olduğuna hahahah
dml33 Gamzeates yayıldıkça yayilio kız bebekte ozellikle daha kendimi toplamadn 2.de kız olunca 😀bol şeyler giyiyorm ki belli olmasn