Annesininportakali53 Kızlar bayram geldi daha kendime birsey bulamadım hersey çok pahalı bide tesetturlüyüm önerebileceğiniz uygun ve güzel kıyafetlerin olduğu güvenilir siteler varmı takım istiyorum açıkçası… fotolarda buluşalım mı banada öneri olur🥰
Deletedmom_110 Annesininportakali53 canım instada onukgiyim var ben hem mağazasından hem net üzerinden alışveriş yapıyorum güvenilir ve ürünleri çok güzel tavsiye ederim 🤍
Saylikesma Annesininportakali53 ben defactodan aldım iki gün önce kapalılar için bi bölme yapılmış çok hoşuma gitti bi beden büyük te aldım göbeğim çıkınca da giyebilirim doğumdan sonra da kemerini kullanırım diye düşündüm canım 😊
Annesininportakali53 sayre Kuzum ben bakıyorum valla artık sıfır alırım daha iyi orda da fiyatlar aynı artik
b0ncuk Annesininportakali53 orası kapalılar için gerçi ya kapalı olup olmadığınızı bilmiyorum ama ben bı kaç tulum ikili takım beğenmiştim ordan başka güvenilir site aklıma gelmiyo hiç 😄
1mercimek_annesi Lamia giyim var ordan da alanlar var güvenilir sanırım memnuniyet var takımlarda 200 falan bakın isterseniz
Gamzecelik Valla doğumuma kaldı 50 küsür gün hiç hamile kıyafetine para veremem bi tane tunik aldım kendime lcw. Hamile pantolonum var zaten ikisi yeter ucuz bisey yok ki piyasada .
Annesininportakali53 Gamzecelik ben daha yeni hamileyim daha o aşamaya gelmediğim için aliyorum😄 bende en sonunda gitti. Cıvıl cıvıl elbise ve tanık aldım aşırı uygun ve çok güzel 🥰
Annesininportakali53 Deletedmom_110 aldım kuzum mağazadan bizzat aldım internetten olmasa değiştirmesi var diye tanık ve cıvıl cıvıl bir elbise aldım çok ta uygundu şok oldum 😄
Annesininportakali53 Saylikesma çok güzelmiş hayirli olsun bende buna benzer aldım dediğiniz gibi karın çıkınca iyi oluyor bol duruyor 🥰
Saylikesma Annesininportakali53 ay çok teşekkür ederimm size de hayırlı olsun aynen birkaç kere giyip atmak istemedim böylesi daha kullanışlı 😊