Kizannedi 33 haftalık olduk ve hala hiç bişey almadık artık sinirden kafayı yemek üzereyim erken doğum yapsam ortada bişey yok 😡😢
Hulyaaaaa75 Kizannedi aa neden almadınız her an dogun olabilir hemen baslamaslısnz bnce ben 20+1 oldm hala cnsyet ogrenemedm oğreneblsem artk baslasam dye nasl sabrettn bu zamana kadar 😊
Kizannedi Hulyaaaaa75 ben sabredemiyorum da eşime laf anlatamıyorum bir türlü artık dayanamıyorum doğsa bebek ortada kalcak 😒
Hulyaaaaa75 Kizannedi ay kıyamam yaa küçük kçük başlamalsnz hiç olmasa hastanede gyceklerni ilk almalsn
Kizannedi Hulyaaaaa75 hepsini bir an da almak istiyor elimizde para varken yapmadı şimdide biraz sıkıştık kaldık öyle ama sinirlerim kat sayısı yükseldi 😒
behrem sıkmayın canınızı, durumunuz yoksa tutumlu anne, bebecruz gibi uygulamalardan alışveriş yapabilirsiniz çok uygun fiyatlı temiz kıyafetler, arabalar oluyor. allah sabır versin valla maalesef eşler bu konuda biraz rahat oluyorlar doğduktan sonra alacaklar bıraksalar
Kizannedi behrem durumumuz var çok şükür ama elimizde para varken yapmadıgımız için sinirleniyorum şuan da sıkışınca kaldık ortada 33 haftada herseyin hazır olması gerekirken hiç bişey yok 😒
Annesininmelegi Kizannedi sabret cnm allaha dua et sakin ve sabırlı olmanı temenni ederim başlarsın en yakın zamanda strese sokma kendını ve bbegınj geçer bugunlerde
sudamlasi Kizannedi ilk giyeceği kıyafetleri al canım şimdilik e bebek te indirim vardı hastane çıkışlarında aziz bebe çok kaliteli
Efuchama Bizim ailede adet 8 aydan önce eşya alınmazmış uğursuzluk diyolar büyükler alıyorum gizli gizli 19. Haftadayım 8 aylıkken kim bilir ne olurum erkenden şişti göbeğim... siz de beğendiklerinizi netten alın gezmeye zmn yoksa istersenix
Kizannedi Efuchama ağırlaşıyorsun tabi ya ben artık zorlanıyorum merdiven cıkarken felan hep nefes nefese kalıyorum yerimden kalkmak istemiyorum cabuk yoruluyorum