Defneninannesi6121 29 haftalık hamileyim ilk defa kanama yaşıyorum açık renkte lekelenme oluyor. Doktora hemen gitmeli miyim yoksa yarını mı beklemeliyim? Ayrıca alttan muayene ediyorlar mı?
60seyma Defneninannesi6121 cankuşum hemen git benimde oldu açılma olmuştur alttan muayene evet ediyorlar riske atma
pamuk_anne Defneninannesi6121 her kanama risklidir ne olur ne olmaz imkanınız varsa mutlaka doktorunuza danışın. Veya acile gidin. Alttan muayene ihtimali yüksek, kanama durumlarinda alttan bakıyoruz demiştiler ben acile gittiğimde.
ozlemmeses Kesinlikle hemen gitmelisin nişanın gelmiş olabilir. Kanama gebelikte istenmeyen ve tehlikeli bi durum. Insallah bisey yoktur 😔
Efuchama Doktorunuzun numarası varsa lütfen arayın çünkü aramızda hiç doktor yok gözlemimce size uzaktan bedeninizi bilmeden kimse doğru yönlrndirme yapamaz
Asafinannesi Defneninannesi6121 hemen gitmelisin😔 ultrasonla göremezse kesede kanama var mı diye alttan muayene etmek isteyebilir 😔
Defneninannesi6121 Çok tşk ederim verdiğini cevaplar için. Gittim doktora kesede kan var dedi serum iğne yaptılar yatış yaptılar. Bebek iyi dediler açılmada olmamış ama kesede kanamam var hala bilinmiyo. idrar tahlilide temiz şükür enfeksiyon yok. Dua edin kızlar🙏🙏 inş başka bir sıkıntı çıkmaz da sağsalim zamanında kızım kucağımızda olur