Gullusah Duyguuuu buca da detaylı ultrasyon var mı yani perinatoloji?? Detaylı ultrasyon için nereye gittiniz.
Duyguuuu Gullusah canim ben 1 kere gittim buca kadin doguma normalde bucaliyimda karamana gelin geldim detayliyada burda girdim
Duyguuuu Gullusah kendi doktorum bakti ama ondada uzmanlığı var o yuzden baskasina yonlendirmedi yani
Hafizeipek Gullusah hayır buca devlet hastanesi tepecik hastanesine sevk ediyor tepecik te Alsancak MR a sevk ediyor çünkü devlet hastanesi yarım saatlik ultrason la uğraşmaz
Gullusah Hafizeipek hadi ya bilmiyordum teşekkür ederim sevk ediyor derken peki hastane mı sevk ediyor yoksa sen gidip mı sıra aliyorsun
Hafizeipek Gullusah randevu aliyosun Tepecikten tepecik alsansak mr a sevk ediyor. Kendi doktorun söyler zaten şu gün tepecik ten randevu al diye
Gullusah Hafizeipek hii anladım ben zaten 21. Haftadayım detaylı ultrasyon geciyo sanırım bide uzak bi tarihe veriyorlarmış
Hafizeipek Gullusah 21-23 hafta yanlış hatrlamiyosam. Hayır geç tarihe vermiyorlar ben 1 günde hallettim hepsini
Gullusah Hafizeipek hii tamam çok teşekkürler senden çok ney bilgiler ogrendim😀 peki buca kadin doğumdan memnun musun hastane nasil
Gullusah Hafizeipek tekrardan birşey soracaktim da size bu tepecikte detaylı ultrasyon için kadin doğumcu dan mi randevu alınıyor yoksa perinatoloji bölümünden mı