Bayancorek Babyyldz 12+3 de göstermemişti kendini tahmin bile edemedi perinatoloji uzmanı, pozisyon önemli baya, bir sonraki hafta öğrendim 13. haftada. 🤗
zeynepsonmez625 Babyyldz ikili taramada 13. Haftamızda öğrendik cinsiyetimizi doktor erkek dedi hayırlısı 🙏
Nuryldrm13 bayanukuslu 15 haftalıkken erkek olduğunu söylemişlerdi bana ama bugünde kız olduğunu öğrendim 19+4 net öğrenmek için Farklı doktora görünmem gerek sanırım 🤔 Arkadaşıma doktoru 12 haftalıkken tahmin yürüterek ilerlemişti dediği gibidir olmuştu
aylinpalaa bayanukuslu yani bebek pozisyonu, doktora göre değişir ama en net 16.haftada öğreniliyor diye biliyorum. Benim bebiş bacak arasını açmıyordu hiç☺️
bayanukuslu aylinpalaa ilçe hastanesine gidiyorum normalde ikili test diyince merkezden öZel hastaneden aldık randevu. Hem ikili test yaparlar mı stresi hem cinsiyeti öğrenebilirmiyim stresi allah bullak oldum 🙄
Gamzee66 Haftada yani bugün öğrendim. Ben sormadan doktorum kendisi Söyledi. Daha çok küçük ama görmüşken içimde tutamam dedi. Bakalım hayırlısı 🐣
matmazelsu Babyyldz Bugün öğrendim 12+4 oldukkkk. %90 erkek dedi bakalım değişmez ise 10 gün sonra yeniden bakıcakkkk 😅😅