Fatoo33 Kızlar yememde bişey değişmedi bazılarınız biliyordur sancılarım başladı ama sürekli durduruyorlar garip bi şekilde kilo vermeye başladım halbuki aynı yiyorum 37 haftadan sonra kilo vermeye başlayan oldumu ?
kuzeymomsss Fatoo33 benim de sancılarım var şiddetli değil fakat kilo verdim mi bilmiyorum acayip derece de iştahım kesildi sanırım stresten bu arada bende 37 haftalığım
DurununAnnesi2403 Fatoo33 zaten son trimesterde enerji ihtiyacı artıyor bebek beslendiği için. Beslenmeniz değişmediyse diğer bi deyişle kalori alımınız artmadıysa kilo almamanız hatta ufak kilo kayıpları yaşanabilir. Bebeğinizin kilosu normal aralıktaysa dert etmeyin ☺️
Fatoo33 kuzeymomsss ben hala aşırı iştahlıyım canım karnımda düştü bebek zaten kanalda garibime gitti acaba bebeğim gelişmiyormu felan diye korktum
Fatoo33 DurununAnnesi2403 teşekkür ederim evet son kontrolde iyiydi kilosu korktum birden bebek gelişmiyor yada su kaybı felan mı yaşıyorum diye
Fatoo33 kuzeymomsss sezeryan mı olacaksın ? Sağlıklı bi şekilde zamanında kucağına almayı nasip etsin rabbim 🥰