burcuozturk Tubabora hiç stres yapma canım doktor öyle diyosa biliyom evhamlanıyosun ama kistin zararı olmaz stresin olur bende 5 haftalıkken apandisit ameliyatı olmustum cok korkmustum narkozdan falan etkilenır diye ama bir şey olmadı çok şükür 🙏🙏💕💕
deletedmom503 34h hamileyim iki oglum var simdi kızım olacak insallah rabbim hepimize saglıklı.hayırlı evlatlar nasip etsin saglikla kucagimiza alalim insallah🤗ama artik iuice zorlanmaya basladim yurumek zor yatmak kabus agrilar cabası oyle iste artik bir an once dogumu bekleyenlerdenim😄😄
gzmerdn Tubabora o 4kişiden biride benim heralde 🙄 35+2ye geldik bi sorunumuz olmadı çok şükür sezeryan olursam sezeryanda onuda alıcak normal Olursa kalacak zararı yok dedi. Rahmin üstündeymiş benmkisi
Tubabora gzmerdn inşallah kazasız belasız alırsın kucağına hepimiz inşallah neler çıkıyor eskiden bunlar mı varmı annelerimiz çayır çayır doğuruyormuş
Kubrw 36+0 olduk kizimi bekliyorum zorlu geçiyor bu haftalar bebisimin suyu fazla biraz ins düzelir diye umut ediyorum 😕😕
Tubabora Ben hiç aşermiyorum aşeren varmı kızlar aşırı kabızlık var bende kayısı hiç Bişi fayda etmiyor hemoroid oldu şurup verdi dolphen banamısın demiyor kanama oluyor
Kubrw Tubabora aynen ama korkuyorum gebelik sekeri var bende şimdi daha çok dikkat ediyorum duzelsin diye resmen aç kalıyorum ins düzelmiştir😕
Tubabora Kubrw omdan kaynaklı lekenmem oldu korkudan Bişi yiyemiyorum çorba eziyet acısı çok kötü kanama beni mahvediyor geçer inşallah ama sanmıyorum ilk hafta olmaya başladı bende son ıkınma deri doktor😓
Kubrw Tubabora kaç haftaliksin ? Sıcak duş al bol bol ben öle atlattım bir gece sabaha kadar sizlamasina uyuyamadim 😕
Kubrw dilanbartos evet ama ekmegi kestim direk düştü sekerim ayaklarim çok sismisti son haftalarda onlar bile indi megersem şekerden sisiyormus ayaklarim 😕 diyetisyen bana diyet yapma dedi çünkü ya düşüyor ya cikiyor su buda bende baş agrisi yapiyordu spor yap dedi 😕
dilanbartos Kubrw ekmeği zaten baştan kesmeniz lazımdı. Beyaz ekmek hiç sağlıklı değil. Evde mi ölçüm yapıyorsunuz? Nasıl bakıyorsunuz şekerinize?
BusraMuratS burcuozturk 39+1 iz attık geceleri heycandan uyuyamıyorum ne zaman gelicek bilmediğim için kızımız olucak inşallah son 6 😱😱😱😱😍
Kubrw dilanbartos evet evde bakıyorum gün icinde sadece bir öğünde yuksek çıkıyor oda ben kaciriyorum ondan kaynakli yoksa cikmior ben düzensiz yiyordum düzenli yediğimde normale dönüyor direk😕