Merhaba 22 +4 haftalık hamileyim. İkili ve üçlü taramalarımı özel de yaptırdım. Herhangi bi risk çıkmadı. Bugun perinatoloji uzmanına üniversite hastanesine gittim detaylı ultrason ıçin . Özelde Kendi doktorum son kontrolümde kalpte küçük bir tane parlak nokta gördü. Cihazdan kaynaklı olabileceğini söyledi. Onuda bi sor gittiğinde dedi. BUGUN Perinatoloji uzmanı önce asistanı baktı herseye normal dedi. Sonra doktor geldı, kendi doktorumun soyledıgını soyledım. İnceledi. Sonra sonucuma Sol kalpte hiperekojen odak izlendi diye yazdı. Riskli bi durum mu var dye sordum. Küçük bi parlak nokta evet var dedi. İstersen fetal dna yaptırabilirsin, hastanemiz bu hizmeti vermeye yeni basladı , fiyatı 4300 civarı dedi.ciddi ve riskli bi durumsa yaptırıyım dedim. Riskli diyemem, yaptır veya yaptırda diyemem size kalmış dedi. Bana bebegın genel durumuyla ilgili bısey soylemeyıp fetal dna yı anlattı. Gercekten bir doktora daha once bu kadar sınırlenmemıstım. Düzgün bir acıklama bile yapmadan hızlı bir şekilde diğer hastaları almaya devam etti. Hemşireside yaptirıcakmısınız dedi. Hyr bu sekılde kalsın dedim çıktım. Verdiği sonuç kağıdında hersey normal yazıyor. Fetal anatomi :sol kalpte hiperekojen odak izlendi yazıyor. Kalpte parlak nokta görülüp fetal dna yaptıran varmı aranızda acaba?