NimetDilmen Kızlar Merhabaaaa. Keseyi ve Kesenin İcindeki Bebeği Kaçıncı Haftada Gördünüz? 5.Haftada İkisi de Görülür mü?
Annesininportakali53 NimetDilmen kesemi 4+2 de gördüm bebeği bebeği kalp atışını 6+5 te gördüm ve duydum kuzum genelde keseyi gördükten 2 hafta sonra kalp atışını duyarsın 5. Hafta daha çok küçük anca keseyi görürsün
NimetDilmen _ozlmm Yarın randevum var doktor qel keseyi qorelim dedi. 5+5 olcam son adet tarihine qöre. Ondan sordm bebekte qozukur mu die 🙂
NimetDilmen Annesininportakali53 Doktor da keseyi qordukten 2 hafta sonra qoruruz bebeqi demisti canım doqruymus demekki. Nette ki sohbetlerde 5.hafta qordum bebeqi diyenler vardı sasrdm bnde
_ozlmm NimetDilmen ultrason cihazları 4d olanlar var çok ayrıntılı oluyor öyle ise kesin görürsün :) o cihazlar çok iyi :) rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin görürsün inşallah 🙏🏽
Annesininportakali53 NimetDilmen aynen doktor doğru söylemiş 5. Haftada bebeği vajinal yolla anca nokta kadar görürsün yani ben açıkçası bu kadar aceleye gerek olmadığını düşünüyorum yani ben 6+5 te çok net şekilde gördüm bebeği ve kalp atışını
Cece15 NimetDilmen daha çok doktorun cihazıyla da alakalı ben de 5+2de kesenin içinde bebeği 6+2de de kalp atışını duydum
BeyzaF NimetDilmen 5+5 te alttan muayeneyle kalp atışını da duyduk ama çok hafif atıyordu 6+5 te daha güçlüydü
benimmdunyamm NimetDilmen keseyi 4 haftada gördüm bebeği 6+1 de gördüm ama çok küçüktü kalp atışı duyamadik 8+4 de kalp atışı duydum
Sevgikara NimetDilmen keseyi 6. Haftada görmüştü ama bebeği 8. Haftada görebildi bana sorarsanız bekleyin derim bidaha bidaha gitmeyin
NimetDilmen Sevgikara 8 qun once qittiqimde 8 qun sonra qel keseyi qorelim dedi. Yarn 5+5 olcam bakalm inşallah görünür kese