Mustafaalpinannesi Merhaba hanımlar, bugün ara ara vajinal ağrı yaşıyorum devamlı değil 29+1 haftamdayım ve serklajlıyım korktum sizlerde bunu yaşayan var mı ?
Sultaner Mustafaalpinannesi bende serklaj oldum 28+1 deyim bende de oluyor batma dolgunluk baş aşagı ondan dedi doktorum yatıyorum sürekli ara ara ayakta kaldıgımda oluyor
Meri3220 Mustafaalpinannesi serklajalrda nasıl olur bilmiyorum ama benimde 28da başlamıştı vajina kemikelerim ağrıyordu doktora sormuştum normal ama erken başlamış deyip magnezyum vermişti ileriki haftalarda iyice artacak demişti öyle de oldu şuan 35+2deyim felaket derecede arttı ağrı çok Allah kolaylık versin tüm gebelere
Mustafaalpinannesi Son kontrolumde 15 dk gezebilirsin dısarı cıkabilirsin demişti doktorum ondan olabilir mi
Mustafaalpinannesi Meri3220 ben serklajı vajinal ağrıyla oldum korkun ondan erken doğum riski var o yüzden sordum magnezyum kullanıyorum bende
Meri3220 Mustafaalpinannesi Allahın izniyle inşallah zamanında doğumunuz olur Dr bir sorun bakalım ne diyecek
Mustafaalpinannesi Sultaner bende de durum aynı da 22. Haftadan beri yatıyorum azcık izin cerdi işte dr. Yine yatmaya devam ederim tesekkür ederim