Arkadaşlar geçen hafta salı yine post açmıştım belirtilerim var ama adet günüme 8 gün var diye o gün test yaptığımda bundan daha belirgindi çizgisi perşembe günü kan verdiğimde hastanenin sayfasında 4.9 enabızda 1.2 yazıyordu ben adet olacağım zaman yatak döşek yatmam gerekiyor o kadar sancılı oluyorum bu ara sadece yorgunum tüm vücudum sertleşiyor sinirlenince strese girdiğimi o şekilde anlıyorum hiç bir şekilde geçmiyor bugün bir postta yine benimle aynı şekilde biri post açmış belirtiler ve sonuç aynı denilebilir 1.2 adet günümüz aynıymış 2 gün var adetime o arkadaş test yapmış pozitif sonuç almış ben erken gebelik testi ve normal kaset test aldım erken gebelik testim böyle çıktı kaset test negatif çıktı acaba böyle olup sonrasında gebelik yaşayan var mı ben mi çok kuruyorum bilmiyorum (yorumlarda lütfen eleştiri yapmayın eleştiri almak İçin sormuyorum bilgim olmadığı İçin soruyorum eleştiriden çok hakaret boyutuna getirenler var tedavi sürecindeyim şuanda o yüzden duaya ihtiyacım var eleştiriye değil)