Gltanesi Hanımlar acil bakarmisiniz ikili tarama testi vermiştim ablam az çok anlıyor yüksek çıkmış dedi acil anlayan varmi ikili test Papp-a 212.4 yazıyor değer beta HCG ikili tarama 62734 değeri cikiyo anlayan varmiiii
anne96 Gltanesi Benim bir tanıdığımın da riskli çıkmıştı bebeği sağlıklı doğdu o kadar çok riskli diyip sağlıkla doğan çocuk var ki birkaç yere daha ikili tarama testi yaptırabilirsin ya da fetal dna testi yaptırabilirsin
aylinpalaa Gltanesi doktorunuzun verdiği grafik olmadan nasıl yüksek olduğu anlaşılmış acaba? E nabızda yazan değerler doktorunuzun verdiği grafik olmadan tek başına bir şey ifade etmiyor
Unlukacar Gltanesi canım ikili testin %60 doğruluk yapı var tanı testi değil benide yaştan dolayı yüksek çıktı biz fetal dna yaptırdık sonucumuz temiz çıktı en önemlisi canım doktorunun yaptığı burun ve ense kalınlığı ölçümü
Gltanesi Unlukacar burun ve ense kalınlığı normal çıktı ilk hamileliğim çok korkuyorum bişey olacak diye
anne96 Gltanesi bir tup kan verıyosun ve benegın genetık hastalıgı var mı bakıyorlar yuzde 99.99 dogruluk payı var. bıraz pahalı olıyor ama
anne96 Gltanesi ben ıkılı testı hıc yaptırmadam sadece fetal dna yı yaptırdım cunku ıkılı testın sonucuna kımse guvenmıyor ve yanlıs cıkıyor denıyor sen de ıcını ferah tut dogruluk oayı azmıs