benimmdunyamm Ceycey22 ben yedim 2 kere yedim kuzu ciğer yani çok fazla yemedim 2 sis kadar yemiştim çünkü canım çok istedi
aylinpalaa Ceycey22 gebelikte sakatat yemek iyi değil diye biliyorum canım tabi aşerdiysen nefsini köreltecek şekilde tadına bak ama fazlası zarar içinde çok fazla miktarda A vitamini olduğu için
Bsrbsrrr Ceycey22 yedim doktoruma sorduktan sonra doktorum güvendiğin biyerse güzel temizleniyorsa yenebilir dedi
Gny18 Ceycey22 ben ilk gebeliğimde hamileligimin 6 ci ayina kadar sakatat ne varsa yedim. Şimdi de 2 ci gebeligim yine yiyorum abartmadan tabi.
Ceycey22 aylinpalaa aynen bende biliyorum ama ilk 3 aydan sonra 4. Ayda abartmadan yenilebiliyormuş sanırım
Biroglanannesiii Ceycey22 Büyükbaş ve küçükbaş hayvanın hiç bir sakatatını yemiyorum Küçükbaşın hele hiçbişeyini yiyemem ama tavuğun herşeyini yerim taşlıktır ciğerdir sorun da olmadı şimdiye kadar geçen gün daha taşlık pişirdim yedim 🤷♀️
Cylnvrl Ceycey22 Bana doktorum ilk haftalarda yasaklamıştı. 32.haftadayım haala yasak. Sakar at yemek pek iyi değilmiş gebelikte. Bir defa canim çekti doktora yazdim yiyebilirsiniz die tadımlık ye dedi yedim ama o da karın ağrısı yaptı zaten
Ceycey22 Nur-01-35 bana diyetisyenim demişti sakatatlardan uzak dur diye biliyorum zaten tehlikesini de abartmazsak birşey olmaz sanırım