Ayfertufan Merhaba arkadaşlar hamilelikte baş ağrısı çeken var mı ben 12 haftalık hamileyim neredeyse haftanın 4 5 günü başım çok ağrıyor gözümü açamıyorum siz de aynı durumdan muzdarip misiniz ve bu konuda önerisi olan var mı 🥺
Mucizeminnos Ayfertufan benim de baş ağrım arttı normalde öyle baş ağrısı çeken bi insan değildim neden oluyo ben de bilmiyorum ama kan basıncının falan yükselmesindendir diye düşünüyorum
Kubgkm Ayfertufan valla şuan acayip başım ağrıyo uzandım yatağa hamileliğimin başından beri baş ağrım var maalesef
Mirayasar27_100 Ayfertufan hergün agrıyor dayanamıyorum artık catlıycak parol içiyorum coğu zaman napim
mmihri Eğer tansiyonunuz normalse genelde hormonal olarak değiştiğimiz için oluyor. Bende ilk 3 ay çok çektim. Ama sonra vücut adapte oluyor.
Ayfertufan Kubgkm aynen benim de öyle ilaç kullanmadığım için buz torbası koyuyorum patates ılık su vs ne varsa denedim hiç bir işe yaramıyor
Nskyhn Ayfertufan aynen ona mutlaka dikkat edin ben de hamilelikten diyordum su içince baktım olmuyor dün pek su içmedim Allahım ölüyorum sandım artık suya bağlıyorum
Ayfertufan Mirayasar27_100 Ahhh çok iyi anlıyorum sizi parol kesiyor mu beni kesmiyor zamanında hep en ufak ağrımda ağrı kesici çpk kullandığım için artık pek faydası yok
Yeliz6767 Ayfertufan ilk oğlum da bende sürekli yatıyordum baş ağrısından ama başımı tülbentle bağlıyordum az da olsa hafifliyordu isterseniz siz de bir deneyin çok sıkı olmayacak şekilde bağlayın isterseniz bu uygulamadan birine de aynısını demiştim uygulamış rahatlamış belki siz de faydasını görürsünüz
Whitewomen Ayfertufan Ilk bebeğimde hiç başım ağrımamıştı normalde başım ağrırdı. Bu hamileligimde benim de başım çok ağrıyor nedense
Yeliz6767 Ayfertufan o zaman at kestanesi masaj jeli sürün alnınıza gözünüzün altına havalansın belki geçirir 🤷♀️