apinchoflove Kizlar bebegimin kilosu cok cok az sizce nasil beslenmeliyim? Doktor kan akisinda problem var dedi ?
Hellili apinchoflove kan akışında problem olunca kan sulandırıcı falan veriliyor sanırım size verilmedi mi benim de bebeğimin birinde öyle bi sıkıntı vardı ecopirin kullandım ekstra sürekli proteinle beslendim ama yine de bebeğim küçük doğdu ama doğumdan sonra toparladık
Deletedmom_110 apinchoflove kuruyemiş kaşar peyniri süt yoğurt ceviz muz bol bol ye bir de bebeğe kilo yapan bir vitamin falan vardır belki doktoruna sor istersen bi tavsiyede bulunmadı mi
apinchoflove Hellili hayir hic bisey vermediler alalim kuvezde sans verelim yada sonlandirmayi soyluyolar bana😔
mavi0803 apinchoflove canım 28 de benim de azdı doktor protein ağırlıklı beslen bol su iç dedi ama benimki 1kilo 77 gramdı seninki bwslwnmeden değil kan akışındanmış o yüzden dokyprun sana iğne yada kan sulandırıcı hap vermeliydi
Fatmanur40 Bol protein ağırlıklı beslen canım ceviz badem iki bardak süt iki tane muz günde biraz toparlarsın benim bebeğim de iki hafta geriden geliyordu zayıftı bu şekilde biraz toparladı 26 haftalikken 717 gramdı doktor hala zayıf dedi
apinchoflove Deletedmom_110 hic bi tavsiyede bulunmadi yasama sansi yok diyip duruyor zaten her kontrolde. Yiyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama haftada 90-100gr aliyor😢
PrensesAnnesi- Allah Allah bol bol kaşar ceviz tatlı falan tüketin ya alır inşAllah rabbim evladınızı bağışlasın size 🥺
apinchoflove PrensesAnnesi- aminn Insallah yiyorum gun icinde dikkat ediyorum her gun ceviz 3-4 tane yerim dahami artirmaliyim acaba
apinchoflove mavi0803 hic bisey vermedi ya ben sorim ozamn bidahaki kontrolde. Bana yasamaz bu alalim diyolar hep
Aslanbuse23 apinchoflove doktorunuz ne kadar karamsar ve ilaçta vermemiş size bence başka bir doktora da danışın tek doktorun demesiyle bişiler yapmayın çok üzüldüm birde muz ve sade sodayı beraber tüketirseniz faydalı olduğunu bebeğe kilo yaptığını duymuştum birde kaşar peyniri yiyin 🤦🏻♀️😔 umarım biran önce toparlarsınız
Deletedmom_110 apinchoflove Nasıl vicdansız bir doktormuş hamile kadına söylenir mi ya üzülme canım benim inşallah düzelir ama önce doktorunu değiştir baska birine git tavsiye edilen yiyecekleri de bol bol ye inşallah güzel haberlerle gelirsin bebeğin sağlığına kavuşur şu mübarek günlerde dualarımız seninle
PrensesAnnesi- apinchoflove arttırın yemeğinizi yemek oranlarınızı arttırın bi ay böyle deneyin bi bakalım kilo alacak mı
mavi0803 apinchoflove benim kan akışına baktı sorun yok sadece zayıf bir bebek olacak iyi beslen dedi ama sizinkinin kilosunun az olduğunu doktor yeni mi farketti çok önceden farkedip bişeyler başlaması lazımdı alalım ne demek 7 aylık bebek bu
apinchoflove Aslanbuse23 perinatolojide bakiyolar bulundugum sehirdede baska yok bakan ama dediklerinizi uygulicam insallah
apinchoflove Nisa1710 ya doktorumu degistirmek istiyorm ozele gittim hatta ama onlarda makinalar devlette daha iyi diyip bakmadilar. Kuruyemisi sanirim artirmaliyim biraz daha
denizasigi apinchoflove kabak çekirdeği de bayağı kilo için iyiymiş bebek için tavsiye ederim.. Allah şifa versin
apinchoflove mavi0803 cok gec farkedildi ben anlamadim neden daha once hic soylemediler hersey yolundaydi 22.haftada ayrintilida soylediler biraz ufak diye ama sonra 2 hafta sonraya randevu verdiler yani 24. Haftada bebek cok kucuk alalim demeye basladilar
apinchoflove Deletedmom_110 insallah canim Insallah degistirecegim insallah ozelede gidip bi konusacagm en azindan yonlendirir belki 😔 Allah razi olsn hepimiz saglikla alalim bebeklerimizi kucagimiza Insallah🤲🏻
Tansuozp_07 apinchoflove diyetisyenle gorusun en guzeli ¾ cevizle alakali oldugunu dusunmuyorum Belki benimki de anormaldir ama hemen hemen kahvaltilarda 3 yumurta yiyorum Koy tavuguna ulasabilirseniz suyunu yemeklerde kullaniyorum Duzenli olarak muz yiyorum Her aksam yemeginde mutlaka salatam olur Benim ve bebegimin Kilo almasi gyet iyi