Anneee-68 Arkadaşlar yedi haftalık hamileyim sadece sabahları hafif bi mide bulantım oluyo onun dışında çok rahatım benim gibi olanlar var mı acaba🤰
Ela4810 Anneee-68 Canım bende 8+5 im. Çok şükür bir kere bile midem bulanmadı, iştahsızlık tiksinme gibi şeylerim olmadı. İlk başlarda kasıklarım ağrıyıp geçiyodu. Şimdi o da yok. Hamile olduğumu unutuyorum. Hem çalışıyorum hem yemeği yapıyorum. Koku hassasiyetimde olmadı çok şükür.
Anneee-68 Ela4810 ay valla çok rahatladım etrafımdaki bütün hamilelerde bulantı kusma vardi bi bende mi tuhaflık var diyodum
leona98 Ben ilk zamanlar hic bir belirti yasamadim. Ne bulanti ne de koku hassasiyyeti. Bir az 10-14 hafta arasi yasadim, oh sukur bitti dedim. Su anda 16.haftadayiz hemen hemen her gun midem kalkiyor. 1-2 defa kusdim ama midem bulanmasi her gun oluyor..
Ela4810 Anneee-68 valla herkese de söyleme nazar değer :) herşeyi de yiyorum, arkadaşlarım var hamile hepsi kusmaktan canları çıktı, biri et yiyemiyor, sogan kokusuna gelemiyor biride balık, tavuk yiyemiyor. Bense oturuyorum löp löp😁
Anneee-68 Ela4810 aynı durumdayız valla hiç bi şeyden tiksinmeden gayet iştahlı bi şekilde yiyorum 😂 kilo aldın mı peki sen
Ela4810 Anneee-68 55 ile hamile kaldım, şuan 56 yım. Kendimi biraz frenlemem gerektiğini düşünüyorum. Az ve sık sık yemek daha mantıklı
Anneee-68 Ela4810 evet evet zaten bu zamanlarda kilo alırsak işimiz yaş son zamanlarda iki iki alınıyormuş
Kuskoysunlaryoluna Maşallah ne güzel yaaaa. Ben de 6 haftalık hamileyim. Hiçbir şey yiyemiyorım yediklerim geri çıkıyor. Gece gündüz sürekli midem bulanıyor ve nasıl baş edeceğimi hiç bilmiyorum
Busrabysl Kuskoysunlaryoluna hiçbir çaresi yokmuş canım doktorun verdiği bulantı ilaçları bile pek fayda etmiyor 12 haftalık olana kadar bu böyle devam edermiş sabredeceğiz sadece .
Anneee-68 Kuskoysunlaryoluna ağır bulantı için ilaç öneriyor doktor ayrica tuzlu kraker ve galeta felan tüket diyor.
Busrabysl 9+3 deyim 2 haftada 2 kilo verdim çok şiddetli bulantı yaşıyorum yemek yemeği çok seven ben , resmen aç gibi dolanıyorum doktorla görüştük kimi kadınlarda normalmiş bu ağır bulantı yaşarmış hatta ağızdan beslenmeyi kestiği hastanede yatırdığı bi hastası bile olmuş
Anneee-68 Busrabysl Allah ’ın izniyle bebişlerimizi kucağımiza alınca bunlar hepsi güzel bi hamilelik hatırası olucak