Twinmama46 İçeriği temiz kullanıp memnun kaldığınız yada önereceğiniz pişik falan yapmayan ıslak mendil hangisi olabilir acaba
iremgrgn Twinmama46 sleepy natural ile başladık bir hafta oldu şükür pişik vs olmadı bezi de aynı marka tercih ettim
Ecmgn Twinmama46 ben sleepy yenidoğan aldım saf su kokusuz içeriği en temiz ıslak mendil ablamda arkadaşımda çok memnun baya tavsiye ettiler
OksijenliSu Twinmama46 Islak mendil yerine temizleme pamuğu öneririm. Pişik yapma gibi bir durum söz konusu değil. Hem daha kullanışlı. 😊
Merveofs Geçen gün baby turco gül kokulu aldım stok olsun diye bakalım kullandıkça görücez inşallah sıkıntı yaşatmaz
Twinmama46 Merveofs bende uni baby almayı düşünüyorum ama bilemedim yA hiç onuda kulaktan dolma duymuştum öyle
Ygmrtprk Twinmama46 sleeppy yeni dogan alırsanız hem kalın ilk oğlumda da almistim çok memnunum şimdi hamileyim baya bir stok yaptim 😃
Merveofs Twinmama46 valla ya baby turco ya da sleepy alıcam diyordum. O ara baby turco indirime düştü aldım 🤷🏻♀️ Bir kısım da sleepy alırım biraz öyle biraz öyle kullanırım herhalde
Twinmama46 Ecmgn kaka kokusu nasıl oluyor yAni ıslak mendil kokusuz olunca kakanın kokusundan durulmaz olmasın 😂🤦♀️🤦♀️☺️
Twinmama46 Ladybird06 hangisi acaba bu beyaz yeşil olanmı paketinin yapısı bi degişik olan var yoksa omu
Ecmgn Twinmama46 hahha 😂 ama bebişlerin sağlığı için öyle olması gerekiyor ya kokuyada alışırız herhalde 😀
Seher4345 Twinmama46 üç aylık bir anne olarak yazıyorum 😂 slepy natural , uni baby ve baby turco kullandım en iyisi slepyydi bence
Twinmama46 Seher4345 o zaman ben de sleepy alayım uni baby den vazgeçiyorum 😅hem daha uygun gibi sleepy
Bdyo-24 Twinmama46 önlemde guzel islak deyil fazla diyer islak mendilleri sıktıgımda cok su cikiyo ve sleppyde guzel ama ıslak mendilden kurulansa bebek poposu pudralansa guzel oluyor🙂