Svg_21 Merhaba 25 haftalık ikiz hamileyim şeker yüklemesi yaptırdım 178 cıktı sonuc doktorum dahiliye yönlerdirdi orasıda endokrin bölümüne ama araki randevu bulasın malesef 😔 bu durumu yaşayan varmı ve nasıl bir yol izlediniz yardımcı olursanız sevinirim 🤲
[silindi] Svg_21 canım benim yarın şeker yüklemem valla kilolu hamile kaldım baya bir bakalım ne çıkacak bende senden fazla çıkar benim sonuç 🤣
Esra1990 Svg_21 bende şimdi çıktım doktordan dahileyede kontrol altına alabiliyor şekeri endokrine gittim ordan diyetisyene diyet verdi AMa çok acımasız 😁sinirlerim bozuldu size diyet verirler ordan şeker ölçme aleti alın hergün aç karnına tok karnına ölçüyoruz eğer diyete uymazsak mecbur insülün kullanıyoruz bebeğe zararı yokmuş Allah yardımcımız olsun
Aslikcbs Svg_21 aclik sekeriniz kac ? Kac kere kan alindi ? 178 cikan diger 1. Saat tokluk mu 2. Saat tokluk mu ? Bu detaylari da iletir misiniz?
Svg_21 [silindi] canım inşallah cıkmaz 🤲 kiloya pek bakmıyor cok kilolu arkadaşım var hepsininde temiz inşallah seninde çıkmasın
Svg_21 Esra1990 canım sanada gecmiş olsun inşallah rabbim sağsalim bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 ben endokrin için randevu bulamıyorum vermiyorlar malesef 😔
Svg_21 Aslikcbs aclık şekerini ölçmediler 5 saatlik açlıktan sonra şeker yüklemesi 50 ml içtikten 1 saat sonra kan aldılar çıkan sonuç 178 miş 😔 dahiliye yönlendirdiler ordanda endokrin ama endokrinde sıra vermiyolar malesef 😔
Yclmom92 Bugün benim de 50ml glukoz içtim açlık 115 gluzkoz içtikten sonraki 265 çok yüksek dahiliye gittim 3 gün ölç gel dedi bakalım ne olcak
Svg_21 Yclmom92 allahım şifa versin inşallah canım hepimize sağsalim kavuşalım inşallah bebeklerimize 🤲
Aslikcbs Svg_21 Anladim. Benm aclik normal ama 75 mg yukleme yapildi 170 snirda cikti ilk 1 saatim. Doktorum biyere yonlendirmedi hamuru kes tatliyi azalt meyveyi yarima dusur dedi. Aylik kendi takip edecekmis. Yuklemeler farkli oldugu icin yonlendirmesi gerekmis olablir.
Srfe Bende 6+6 haftalıgım . Biraz yuksek çıktıgı için dün yapıldı hepsini içmedim yarısını içtim ona ragmen bile 120 dk daki 168 cıktı diyetisyene yönlendirdi doktor
beybiisu Valla benim boyum 175, kilom 110, kesin şeker çıkar diye yaptırdım. 75 mg yüklemede sonuçlarım sırayla şöyleydi; 87-145-88 yani pek kilo işi falan değil. Sıkmayın canınızı biraz kontrol altına almayla düzelir
edis22 Svg_21 sizinki ne kadar yuksek bilmiyorum ama benimki sinirda cikmisti dr endokrine gonderdi endokrinde diyetisyene. Diyetisyene gitmeden internetten kendim diyet listelerine bakmistim sonra diyetisyene gittim ve ayni internette gordugum listeyi verdi valla. Gitmeseydim keske dedim😏 ama sizinki nasil bilmiyorum bide ikiz gebelik sizinki farkli olabilir. Eger durumunuz varsa ozele gidin orda randevu skntisi yok
Srfe Svg_21 amin inşallah Allah razı olsun hepimize sifa versin Rabbim sağlıkla kucagımza alalm inşallah