Arzuburak Kızlar ben eşimden bağkur ile bakılıyorum ama borçluymuş açıkçası özel mayenehaneyr gidiyordum şimdi olmadı özel hastane gibi bir yere gitmeyi düşünüyorum ben Bağ-Kur’dan yararlana biliyor muyum hala acaba ki ilaçları cepten alınıyor ama
Hatice_gzr2505 Arzuburak eşinin Bağ-Kur u devam ediyorsa faydalanman gerek bi ara bizde de babamda olmustu Bağ-Kur’a borcu olduğundan bizim sağlık sigortamız kesilmiş ve ücretli yeşilkart devreye girmişti tabi ona da 100 lira küsür para ödüyorduk
nurnur13 Arzuburak bizim de aynı şu an bağkuru var ama önceden kalma SGK borcu varmış. O yüzden Bağkuru olsa da sigortasız sayılıyor yararlanamıyorum. Yani ücretli muayene oluyorum. 170i arayıp sordum SGK borcunu ödediğinde Bağkurdan o şekilde yararlanırsınız dediler
Tgcbyrm Arzuburak bağkur borcu olduğu için sigorta olmuyor devlet gebelik sigortası yapıyor özel hastanede sigortalı gibi indirim yapılıyor ama ilaçların hepsi parayla alınıyor doktor yazsa bile
Arzuburak Yani şöyle oda ameliyat oldu yeni daha elinden normal hastane de ama para ödemedi bilemedim ki canım çok teşekkür ederim cevabın için
Arzuburak Tgcbyrm çok teşekkür ederim canım Cevabın için ben bir senelik evliyim de babamdan bir sene önce sigortalı bakılıyordum tabikide oda iptal olmuş evlenince