Hudanurfidan38 Merhaba arkadaşlar doğumuma az kaldı ve ben park yatak almayı dusunuyorum beşik yerine bana onerebileceginiz bütce olarak çok aşmayan park beşiği varmı
symaslan Hudanurfidan38 ben indirimde 1577 ye yoyko almıştım geldi kurduk ve çok hoşumuza gitti gayet kaliteli duruyor ama şu an artmış sanırsam
MerveeD Hudanurfidan38 ben dün civil den aldım kanz marka 1000 TL ye şuan ındırım var 1300 e fılan da var kalıtesıde cok guzel cevremde kullananlar var
mirage333 Hudanurfidan38 elele madre aldım, anne yani olabiliyor . Bebegim henuz dogmadi ama kalite olarak cok begendim. 1600 tl gibi bir fiyati var
EsraveMasal2020 Hudanurfidan38 şahsen bende park yatak almayı düşünüyorum sadece hem uygun fiyatli hemde her tarafa götürebiliyorsun
EsraveMasal2020 Hudanurfidan38 https://ty.gl/n96k5tf3ac canım şöyle bir sette var ben bunu almayı düşünüyorum şahsen
zamloss123 Hudanurfidan38 prego atlanta sipariş ettim yorumları gayet güzel fotoğrafları da var. Yatak hediyeli fiyatı 1357 ye aldım. Trendyolda 1700 küsür hepsi buradadan sipariş ettim ama bazen trendyolda da indirime giriyor 1250 ye kadar düşmüştü ben kaçırdım o zaman
ikincicivcivim Hudanurfidan38 Mamma koala oyun parkı beşik olarak geçiyor abimler kullanıyor memnunlar diye biliyorum istersen bi bak canım
zehraaaktas Hudanurfidan38 ciciko markasını aldım ben 1200 1300 civarı sanırım şuan ben aralıkta 950 TL ye almıştım kaliteli güzel baya
Karemela Hudanurfidan38 Ben civilden 799 TL’ye aldim kargo ile indirimdeydi maller Basel park yatak beşiğim geldi gayet güzel ve kullanisli şuan tabi 1.300 olmuş .
Zeynosunannesii Ben 4, yıldır Pierre Cardin kullanıyorum hala taş gibi biraz fazla verebilirim derseniz öneririm
Rabiikk Hudanurfidan38 Uni Baby Park Beşik anne yanı olabilenden aldım kaliteli ürün aksesuarları olmamasıni dert etmiyorsanız alınabilir