Mustafam2022 Merhaba 11 ve 12 haftalık olan anneler benim mide bulantısı yorgunluk aşırı uyuma isteği var bide 2 1 hafta içinde 2 defa köyü kahverengi akıntı oldu bende .sizdede oldumu bunlar .
anne96 Mustafam2022 Ben de de aşırı mide bulantısı ve yorgunluk var ama kahverengi akıntı gelmiyor normal sıvı akıntım oluyor
Huzurrr_13 Mustafam2022 kusma yok bende mide bulantısı var sürekli uyuma isteği var yorgunluk normal sıvı akıntı var
bir_pasa_annesi Mustafam2022 11+3 uz mide bulantısı kusma ağız aciligi yorgunluk uykuyu zaten hiç demiyorum var da var😁
Nursah34 Mide bulantısı öyle aşırı yaşamadım belki bı kaç defaa ama uyku çok oluyor bide geceleri uyuyamıyorum gündüzleri uyuyorum 🥺 kahverengi akıntı falanda olmadı ❤️
Esrabyln 11 haftalık benim mide bulantı kusma var uykumda gün içerisinde çok oluyor kafamı kaldıramıyorum yastıktan :(
Ayba16 12 haftalık oldum :) sadece uyku var inşallah böyle devam eder, akıntı yok ama olsaydı bi doktora görünürdüm
Huzurrr_13 Mustafam2022 amin canım üstelik doktora danışarak progestan alabilirsin benimde kanamam vardı progestan kunlaniyorum şuan iyiyiz
Fidan97 Bendede aşırı mide bulantısı , halsizlik kusma , uyku hali fazla benimde şiddetli değil ama kanamam olmuştu doktora gittim daha sonra ki gun kahverengi akıntı oldu dijtor progestan başladı sen yinede doktoruna söyle istersen canım
Mustafam2022 Fidan97 geçtimi peki akıntın .Ben progestanı bir kere kullandım geri dışarı çıkmış.yanmı yatmak gerekiyor kullandıktan sonra.
Fidan97 Mustafam2022 evet şuan çok şükür iyim ama ben ağız yoluyla kullanıyorum canim kimileri vajinal yolla kullanıyormuş ben direk akşamları ağız yoluyla kullandım
HusnaNur1107 Kızlar ben 10+5 im bir kere ölü gebelik yaşadım 6 haftalık tı şimdi sürekli korkuyorum doktor gidip sürekli iyi olduğunu duymak istiyorum benim ne yapmam gerekiyo psikolojimi çok etkiledi.
bir_pasa_annesi HusnaNur1107 sağ salim kucağına alırsın inşallah cnm mide bulantısı kusma varsa hiç korkma bende 3 düşüğüm vardı oğlumda hep böyle takip ettim kendimi şimdi 2 ye hamileyim bunda da öyle yapıyorum şükür birazda olsa içim rahat
Mustafam2022 HusnaNur1107 korkma ama ne düşünürsen o gelir başına.Bak maşallah 10 haftalık olmuşsun sen kendine çok dikkat et dua et bisey olmaz Allahın izniyle .
HusnaNur1107 bir_pasa_annesi mide bulantılarım azaldı pek sıkıntım yok sadece bişeyler yerken oluyo bazen