Yagmur0256 Kızlar 17 haftalık hamileyim gece uyurken aşırı gazim oluyo içimde tutmaktan bazen ağrı oluyo sık sık lavaboya gitmek zorunda kalıyorum sizin de böyle mi 🤔
yesillimonn Yagmur0256 Ayy canım hiçbir sorma ayni sorun bende de var başka yerde de yapamiyorum esim duyacak diye 😁😂
Meli Yagmur0256 benimde çok süt içemiyorum korkumdan yaa neyseki ben eşimin yanında tutmuyorum tutarsam karnım çok ağrıyor napıyım bazen uyurken tutuyormuyum napıoyrm karnım ağrıyor uyanıyorum🙈 ama kesinlikle çok baskı yapıyor
Muhammedamine Yagmur0256 amannn 😂 iki üç hafta sonra zaten tutamıycan kaçıyo ben kocama bi dk gidermisin diyorum gidiyo uğraşamam tutunca sancı yapıyor
Yagmur0256 Muhammedamine 😂😂 Ayy hiç sorma arada kaçıyo utancimdan yerin dibine giriyorum o da ses etmiyor 🙈
Muhammedamine Yagmur0256 alışıcaklar anne olmak çok zor 😂 benimki ilk zamanlarda gülüyordu şimdi duymamazşıktan geliyor bende işi yüzsüzlüğe vurdum . Şaka maka sancı yapıyor mecburuz gebelikten dolayı gaz sancısını 5 katı çekiyorum şu anda gurur yapamycam 🙋🏻♀️
Merveozcelikcckl Yagmur0256 ben gece uyurken yapıyormuş şimdi Doğum yaptım on gün oluyor eşimde gecelerim artık daha sessiz diyor 😂😂