Cnrmom Sedaaa95 erken söylemiş banada size söylenen haftalarda erkek dedi değişmez kesinlikle dedi ama kızım oluyor ☺️
Sedaaa95 Cnrmom Hadi ya bakalım artık kısmet cinsiyet önemli değil de net olsun alışveriş yapayım istiyorum 😁
Sedaaa95 Zeynosunannesii Evet ya etrafımda kime ne dediyse o olmuş ama burda çok kişinin başına gelmiş 😁
Zeynosunannesii Sedaaa95 bende çok sasiriyodum burda gördükce başıma geldi dediğin gibi çevremde 10.haftada doğru tahmin alan bile varken beni buldu cinsiyet değişmesi hemde en tecrübeli doktordu şehirde isim yapmış biriydi 😄
Sedaaa95 Kizilkafaa Buradaki herkese öyle olmuş bakalım benimki değişecek mi😁 bilsem bir şeyler alacaktım daha bekleyeceğim artık
Sedaaa95 Zeynosunannesii Benim gittiğim doktorda iyi bir doktor birde %85 ben yanılmam kolay kolay dedi ama burda çok okudum şimdi içime kurt düştü yine emin olamıyorum 😁
Asil_hatun begumcann yok canm erkek dediyse yanılma si az oluyor çünkü pipisini yumurtasını görüyor 🤭
Ebru5553 Gamzeyasarr benimde 14. Haftada kesin erkek denildi ama detaylıyı bekliyorum valla alışverş için burda o kadar çok okudum ki detaylı ultrasonda değişenleri 😂
haklisinesracim Neseonl yok ilerleyen haftalarda 3 boyutlu renkli ultrasona girmiştim oradan öğrendim
Demhat Ben de ilk cinsiyeti 16 da sordum emin olmadı 16+6 da kesin erkek dedi özelde. 17+1de devlette kız dedi. Sonraki haftalarda hep erkek dediler. ( kız diyen doktor da erkek dedi) Bugün kontrole gittim yine sordum yine erkek( 22.haftadayım)