Edabykl 16+5 de erkek denildi doktorum bakti bi 10 dk bi pipi bi kordon olabilirmi dedi en son bakti bu pipidir ya dedi erkek bu dedi ama degisirmi acaba burda okuduklarimdan bi tereddut ettim erkek diyip kiz olanda varmis öyle olan varmı 🤭🙄
Eylul4636 Buke33 kaçıncı haftada kız denildi size ve kaçıncı haftanizda erkek olduğunu öğrendiniz acaba
Edabykl Dyg___ aaaaa 🤭😂 ay boyle gordukce varya kendimi kaptirmakta istemiyorum alistimda oglum diye sevmelere ya degisirse 😂
Dyg___ Edabykl şanslısın yine burda yorumlardan kendini alıştırırsın ben başıma gelene kadar hiç bu tarz yorumlar da okumamıştım büyük şok yaşadım oğlum diye diye sevdim adı bile belliydi sanki oğlumu elimden almışlar gibi oldum 😃 psikolojik olarak zor bir süreçti ama kısa sürede atlattım çok şükür sağlıkla gelsin kızım tek dileğimiz bu olsun 🙏🏻☺️
Edabykl Dyg___ ya tabiki sağlıkli olsun gerisi hic onemli degil ama boyle değiştiğini duyunca ultrasona bakip bakip duruyorum diyorum pipidir bu yaaa 😂🤭
Edabykl gulsuayan Allah Allah yaaa 🤭😂 acaba kordonmu goruyolar o pipiyi ondan degisiyo yani ekranda bende gordum pipiye benzer bise ama doktorda bi kordonmu pipimi diyip durdu en son pipiye karar verdi ultrason kagidi verdi ama biseye benzetemiyorum pipiye benzer bise var ama 😂
gulsuayan Edabykl sen yine de bir sonraki kontrolünü bekle ona göre alış veriş yap canım icin rahat olur 😄🙏🏼
Edabykl gulsuayan aslinda yapiyorum dayanamiyorum gorunce sadece unisex kiyafetler aliyorum bidaki kontrolumde detayli ultrasonum var onu bekliyorum ondan sonra kesin baslarim heralde 🤭🌸