Kucukanne35 Kızlar merhaba 15. haftadayim fakat sarı akıntım var ve sanırım kokulu hemen randevu aldım sabit doktorum yok enfeksiyon diye korkuyorum fitil veya ilaç verilmesini de istemiyorum yaşayanlar var mı genelde ne gbi yol izliyorlar hekimler
Hapyymami55 Kucukanne35 benim de enfeksiyonum var bı ara tek kullanımlık suda eritme verdi ama ondan sonra yine başladı cnm bu illet neden se doğuma kadar gitmiyor
ErdoganGamze Kucukanne35 Bende 17 haftalığım. Dün gece gördüm sarı akıntı gelmiş sümüksü. Kokulu değildi, aşırı şekilde de değildi. 5 kuruş madeni para boyutunda. Randevum perşembe günü. Bende merak ediyorum neden olduğunu
zeynonunannesiiii Kucukanne35 enfeksiyon bendede var herhangi bir ilaç verilmedi bol bol su içerek çözdüm işi
ErdoganGamze Kucukanne35 Anneliğin tedirginliği hiç bitmez. Her an elimiz kalbimizde bişey olacak korkusuyla.
Kucukanne35 zeynonunannesiiii kendiliginden gitti yani inşallah bana da vermez ama korkuyorum da zararı olur bebeğe diye gdicem crsmba muayene ediyor mu acaba
zeynonunannesiiii Kucukanne35 beni etmedi hamile olduğun için herhangi bir müdahale edemem dedi bol su iç dedi